На Житомирщині відбулися змагання з міні-футболу

На Житомирщині відбулися змагання з міні-футболу

16.12.12 14:46 0 1225
Днями на базі Житомирського обласного фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» відбулися змагання з міні-футболу серед працівників структурних підрозділів УМВС Житомирщини, присвячені професійному святу – Дню міліції України.

Участь у змаганнях з міліцейського міні-футболу взяли вісім збірних команд, до складу яких увійшли працівники галузевих служб та окремих стройових підрозділів обласного Управління міліції. Метою цього традиційного для житомирських міліціонерів спортивного заходу стало сприяння зростанню професійної майстерності, зміцнення фізичної загартованості, здоров'я та підвищення працездатності особового складу.

– Заняття фізичною культурою та спортом є важливою складовою успішної життєдіяльності кожної людини, а тим більше працівника міліції, - говорить начальник відділу профпідготовки УКЗ УМВС Житомирщини Олександр Островський. – Тож наші працівники постійно беруть участь у спортивних змаганнях з різних видів спорту. Наразі – це міні-футбол.

Самі змагання проводилися у два етапи. На першому, відбірковому, команди-учасниці змагалися між собою за олімпійською системою у двох підгрупах, переможці продовжили виборювати першість. Зустрічі команд на футбольному полі тривали у два тайми по 15 хвилин кожна.

Загальне суддівство над учасниками здійснювала компетентна суддівська бригада, до якої увійшли представники Житомирської федерації футзалу та працівники управління кадрового забезпечення УМВС в області.

Відтак, за результатами фінальної частини змагань бронзовими призерами стали учасники збірної команди з УКЗ, аналітичного відділу, курсанти училища міліції та режимно-секретного відділу. Другу призову сходинку посіли слідчі, працівники медичного забезпечення та зв’язківці. А беззаперечним лідером змагань з міні-футболу було оголошено команду, що об’єднала працівників управління громадської безпеки, міліції міграційного контролю та окремих стройових підрозділів обласної міліції.

Усі призери отримали дипломи відповідних ступенів, а переможці, окрім того, - ще футбольний кубок УМВС Житомирщини.

Ольга Номерчук,

СЗГ УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Рівненщині міліція ...
Наступна новина: У Львові відбувся тренінг ...

КОМЕНТАРІ