На Львівщині ДАІ-шники витягли з палаючого будинку людину

На Львівщині ДАІ-шники витягли з палаючого будинку людину

16.12.12 15:37 0 1162
На справжній героїчний вчинок пішли двоє співробітників Державтоінспекції, врятувавши людину. Ризикуючи собою, двоє молодих працівників органів внутрішніх справ з палаючого будинку витягнули 42-річного жителя села Старий Яричів.

Подія сталася 15 грудня близько 3.00 години. Перебуваючи на службі та виявляючи порушення дорожнього руху, двоє інспекторів Державтоінспекції Кам’янка-Бузького району – лейтенант міліції Роман Данько та лейтенант міліції Володимирович Іванцік під час об’їзду району у селі Старий Яричів ще здалеку помітили задимлення житлового будинку.

Не гаючи ні хвилини, інспектори ДАІ чимдуж поїхали до місця події. Вікна і двері до оселі були зачиненими. Наблизившись до будівлі, один з інспекторів через вікно помітив чоловіка, який, практично не рухаючись, лежав в одній з кімнат будинку.

Не вагаючись, обоє інспекторів вирішили піти на життєво важливий крок: через вікно будинку вони витягнули майже непритомного чоловіка, врятувавши тим самим найдорожче – людське життя!

Далі державтоінспектори зателефонували черговому міліції, повідомивши про подію, а також до лікарів швидкої допомоги. Крім того, відважні інспектори ДАІ разом з пожежниками забігли у будинок, беручи участь у пошуках інших людей у будинку. На щастя, у будівлі більше нікого не було.

На цей час попередньо відомо, що причиною займання у будинку стала несправність пічного опалення. Власник будинку не вчасно зреагував на подію, оскільки знаходився у нетверезому стані.

Колеги молодих інспекторів ДАІ зазначають, що цей відважний вчинок працівників райвідділу має стати яскравим прикладом для інших. Позитивно характеризує 28-річного Володимира Іванціка та 25-річного Романа Данька і заступник начальника Кам’янка-Бузького райвідділу міліції з питань кадрового забезпечення підполковник міліції Роман Щур. «Ці хлопці віднедавна працюють в нас і вже зарекомендували себе з якнайкращої сторони, а останні події – цьому приклад», - зазначив Роман Щур.

ВЗГ МВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: "Вихідні у Львові за ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: ...

КОМЕНТАРІ