Сьогодні у Рівному гратиме гурт «Йорий Клоц»

Сьогодні у Рівному гратиме гурт «Йорий Клоц»

16.12.12 09:15 0 1203
У неділю, 16 грудня, команда молодіжного проекту «Співанка» разом із Молодіжною платформою «Яскраво» представить у своєму виконанні український гурт «Йорий Клоц».
«Ми вибрали саме цей гурт, адже хлопців переповнює азартність, шаленість та невгамовність. Вони багато експериментують, але музика залишається відчайдушною та зухвалою. До того ж ми відривалися під їхні пісні на «ФранкоФесті»,- ось так пояснюють свій вибір організатори.
Отож, запрошуємо всіх бажаючих на такий собі кавер-вечір, який проходитиме 16 грудня у Метрі, що по вул. Соборна 14а. Ви матимете змогу безкоштовно послухати українську музику, поспілкуватися по скапу із учасниками «Йорий Клоц», почаювати і як завжди весело провести час.
Час проведення: 18.00.
Місце проведення: вул.Соборна, 14а (Приміщення Громадської мистецької формації «МЕТР»).
Довідка
«Йорий Клоц» - команда, що постійно змінюється та експериментує з інструментами та звучанням, але незмінним залишається характер самої музики – відчайдушний і зухвалий. Недарма команда називає себе «Формацією хлопства ліхого», бо їхні виступи – це буяння шаленства та азарту, невгомонності та імпровізаційної гри.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: Рівненські лісівники ...
Наступна новина: В Івано-Франківську ...

КОМЕНТАРІ