На Львівщині пройшов турнір з міні-футболу

На Львівщині пройшов турнір з міні-футболу

17.12.12 08:23 0 1533
На базі спортивно-оздоровчого комплексу «Локомотив» серед підрозділів УМВС України на Львівській залізниці відбулися змагання з міні-футболу, присвячені 21-річниці Дня міліції України. За призові місця турніру змагалися шість команд, представниками яких були працівники карного розшуку, відділу по боротьбі з економічною злочинністю, сектору ресурсного забезпечення, роти забезпечення правопорядку та супроводу поїздів при УМВС на Львівській залізниці, відділу громадської безпеки і відділу кадрів та експерти Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС на Львівській залізниці (НДКЦ).

В запеклій боротьбі третє місце посіла команда працівників роти забезпечення правопорядку та супроводу поїздів при УМВС на Львівській залізниці, срібло отримала команда працівників відділу громадської безпеки і відділу кадрів, а головний приз чемпіонату виборола команда експертів НДКЦ при УМВС на Львівській залізниці. Кращим воротарем відзначено виконуючого обов’язки начальника відділу охорони громадського порядку УМВС Ясінського Олега, кращим захисником – працівника роти охорони правопорядку та супроводу поїздів при УМВС на Львівській залізниці Стукова Андрія, а кращим нападаючим – експерта НДКЦ при УМВС на Львівській залізниці Бажинара Сергія.

Начальник УМВС України на Львівській залізниці полковник міліції Володимир Дитюк привітав переможців турніру та вручив призи. Він наголосив, що такі заходи не тільки корисні для здоров’я, а й зміцнюють дружні відносини в колективі. Працівник міліції повинен не тільки добре виконувати свої функціональні обов’язки, а й постійно вдосконалювати себе у спорті.

Михайло Мельник

підрозділ по зв’язках з громадськістю

УМВС на Львівській залізниці
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Рівненщині зняли з ...
Наступна новина: Обезголовлені тіла у ...

КОМЕНТАРІ