Увага, під приводом вручення новорічних подарунків, шахраї ошукують людей

Увага, під приводом вручення новорічних подарунків, шахраї ошукують людей

17.12.12 08:56 0 1152
Із наближенням Новорічних свят, активізувались шахраї, які під приводом вручення соціальних подарунків до Нового року ошукують довірливих громадян. Зазвичай, від дій цього виду злочинців страждають найбільш незахищені верстви населення – літні люди.

Нещодавно у Кременчуці дві жінки слов’янської зовнішності, представляючись співробітниками соціальної служби по обслуговуванню пенсіонерів, викрали чималі суми у довірливих кременчужанок, що мешкають в центральній частині міста.

Так, 11 грудня до Автозаводського райвідділу звернулась 83-річна бабця, яка повідомила, що за місцем її мешкання двоє жінок, відволікаючи її увагу, заволоділи грішми в сумі близько 9800 гривень.

Наступного дня аналогічна ситуація склалася вже в оселі 85-річної жінки. Старенька лишилася своїх заощаджень у іноземній та національній валюті на загальну суму близько 8 000 гривень.

Нажаль, прикмет «добродійок» ошукані жінки запам’ятали небагато. Та все ж правоохоронці не лишають надії, що аферисток буде встановлено та затримано.

Дії шахрайок кваліфіковано за ст.190 Кримінального кодексу України (шахрайство), за що злодійки можуть до 3-х років свого життя провести за гратами.

Та поки шахрайок не затримали, просимо всіх громадян бути обережними і уважними. Не піддавайтеся спокусі отримати щось задарма, не впускайте у оселю незнайомих осіб. А у разі виникнення підозри – негайно телефонуйте 102.

Прес-служба КМУ УМВС України

в Полтавській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Рівненщині хлопчик ...

КОМЕНТАРІ