Станом на 17 грудня, ситуація на території Закарпаття стабільна

Станом на 17 грудня, ситуація на території Закарпаття стабільна

18.12.12 06:49 0 1268
У неділю, 16 грудня, під головуванням Першого заступника Керівника Секретаріату Кабінету Міністрів України Юрія Аністратенка відбулась селекторна нарада стосовно вжиття необхідних заходів із ліквідації наслідків негоди. Про ситуацію в Закарпатській області доповідав заступник керівника краю Іван Качур.

Станом на 17 грудня, ситуація на території Закарпаття стабільна. Пошкоджень мереж електро-, газо-, водопостачання, інших систем життєзабезпечення населення не зафіксовано. Державні установи та заклади бюджетної сфери працюють у звичному режимі. Проїзд на території області дорогами загального та місцевого значення забезпечено, разом з тим, у зв'язку із утворенням суттєвих заторів на автошляхах Львівської області, з неділі в області введено тимчасове обмеження руху вантажних автомобілів через гірські перевали у напрямку Львова.

В області організовано роботу штабу для координації та вжиття оперативних заходів у випадку ускладнення погодних умов та обмеження на території області руху автотранспорту упродовж зимового періоду 2012-2013 років. Також створено цілодобову безкоштовну гарячу лінію для звернень громадян, перевізників, інших учасників дорожнього руху (тел. 077).

Прес-центр ОДА

Про це повідомили у Закарпатській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ