Надзвичайна ситуація на Тернопільщині: коментарі фахівців

Надзвичайна ситуація на Тернопільщині: коментарі фахівців

18.12.12 01:53 0 1255
Начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи облдержадміністрації Василь Майка взяв участь у засіданні Тернопільського прес-клубу на тему «Надзвичайна ситуація на Тернопільщині: коментарі фахівців».

Також із учасниками засідання зустрілися начальник територіального управління Міністерства з надзвичайних ситуацій України у Тернопільській області Євген Лукавий та начальник сектору профілактичної роботи управління Державтоінспекції в області Микола Лецкалюк.

Мова йшла про результати наслідків стихії, проблеми і труднощі. Учасники прес-клубу у своїх виступах наголосили - обстановка з надзвичайною ситуацією контролюється, цілодобово працюють гарячі лінії та чергують відповідні служби.

Станом на вечір 16 грудня без електропостачання залишалося 48 населених пунктів. Сьогодні електропостачання буде відновлено.

Залишаються певні проблеми й на дорогах області. Але вже найближчим часом рух великогабаритних та великовагових автомобілів буде відновлено на всіх напрямках.

Учасники засідання Тернопільського прес-клубу просили звернути особливу увагу на дві речі. Перше – подякувати місцевим жителям, які не дивлячись на час і погодні умови допомагали витягати із заметів транспорт, організовували для подорожніх місця обігріву та харчування.

Особливу подяку просили висловити водіям, які з розумінням поставилися до тимчасових обмежень руху, допомагали один одному і не перешкоджали дорожнім службам боротися з наслідками стихії.

Учасники засідання зайвий раз звернулися до автолюбителів із закликом не виїжджати без потреби на дороги власним транспортом. Якщо існує така необхідність, то до поїздки варто ретельно готуватися - мати з собою трос, лопату, теплий одяг, мішок з піском, достатньо пального, телефон і зарядженим акумулятором тощо. І обов’язково користуватися ременями безпеки.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ