На Тернопільщині не оголошували надзвичайного стану

На Тернопільщині не оголошували надзвичайного стану

18.12.12 08:21 0 1018
На Тернопільщині не було оголошено надзвичайного стану. Обласна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій прийняла рішення надзвичайну ситуацію, яка виникла на території області 15-16 грудня 2012 року, попередньо класифікувати як "надзвичайну ситуацію природного характеру регіонального рівня".

На цьому наголосив начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи облдержадміністрації Василь Майка.

Причиною такої заяви стали повідомлення, які з’явилися в окремих Інтернет-виданнях про те, що, нібито, внаслідок сильних снігопадів та хуртовин на території Тернопільської області було оголошено надзвичайний стан.

– Відповідно до державного класифікатора, – пояснив начальник управління облдержадміністрації, – вчора і позавчора в області випало снігу більше, ніж 20 см, пориви вітру досягали більше 25 м/сек., зупинка транспорту тривала понад 6 годин. Це і було причиною для оголошення надзвичайної ситуації.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: У ...
Наступна новина: Відбудеться зустріч ...

КОМЕНТАРІ