Військові Хмельницького гарнізону допомагають ліквідовувати наслідки снігопадів

Військові Хмельницького гарнізону допомагають ліквідовувати наслідки снігопадів

18.12.12 08:26 0 1208
У неділю військовослужбовці і спеціальна автомобільна техніка частин Хмельницького гарнізону прийшли на допомогу місцевим комунальникам у ліквідації наслідків снігопадів, що стали причиною заторів на головних автомобільних магістралях країни.

За інформацією начальника Хмельницького гарнізону полковника Сергія Присяжнюка, на дорогах у напрямку від Хмельницького до Тернополя, Кам’янця-Подільського і в обласному центрі працюють військовослужбовці та техніка окремого інженерно-аеродромного батальйону Повітряного командування «Захід» та авіаційних складів ракетного озброєння і боєприпасів Повітряних Сил, а також 19-ї ракетної бригади Сухопутних військ Збройних Сил України.

"Наразі у напрямку «Хмельницький – Ярмолинці» працюють 40 військовослужбовців і екіпаж шляхопрокладача БАТ-2М інженерно-саперного взводу 19-ї ракетної бригади. У напрямку на Тернопіль на ділянці “Хмельницький – Чорний Острів – Чернілівка – Чорний острів – Водички” задіяно майже півсотні військовослужбовців авіаційних складів ракетного озброєння і боєприпасів та інженерна машина розгородження ІМР-2М", – підкреслив полковник Сергій Присяжнюк.

Командир окремого інженерно-аеродромного батальйону Повітряного командування «Захід» полковник Олександр Катюха повідомив, що протягом дня в обласному центрі працює військовий автогрейдер ДЗ-143, а бульдозер Т-130 знаходиться у пункті постійної дислокації в готовності будь-якої хвилини прийти на підсилення в ліквідації снігових заметів.

Також у постійній готовності до боротьби зі стихією перебувають автогрейдер ДЗ-122, бульдозер ДЗ-42, пожежний танк ГПМ-54, медична бригада на санітарному автомобілі УАЗ-452 і 40 військовослужбовців зі складу авіаційних складів ракетного озброєння і боєприпасів Повітряних Сил ЗС України.

А. Агєєв

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Відбудеться зустріч ...
Наступна новина: Всі села Рівненщини вже зі ...

КОМЕНТАРІ