Іванофранківців дослухались - у Черкасах з’явилася вулиця Героя України В’ячеслава Чорновола

Іванофранківців дослухались - у Черкасах з’явилася вулиця Героя України В’ячеслава Чорновола

18.12.12 08:51 0 1395
13 грудня 2012 року 35 депутатів Черкаської міської ради прийняли рішення перейменувати вулицю Енгельса на вулицю В’ячеслава Чорновола

29 листопада 2012 року депутати Івано-Франківської міської ради прийняли рішення звернутись до міського голови міста Черкас та Черкаської міської ради з пропозицією гідно відзначити 75 річницю з дня народження В'ячеслава Чорновола. Франківські обранці звернули увагу на те, що іменем Чорновола названо вулиці в чотирнадцятьох обласних центрах України, та на превеликий жаль не в його рідному місті – Черкасах.

«Звертаємося до вас із проханням почути голос громади міста Черкас та прийняти відповідне рішення про перейменування вулиці Енгельса у місті Черкаси на вулицю Героя України В’ячеслава Чорновола, як того вимагає історична справедливість» - йшлося у зверненні.

Як виявилось – звернення не було даремним. 13 грудня 2012 року депутати Черкаської міської ради прийняли рішення про перейменування вулиці Енгельса на вулицю колишнього лідера Народного руху України В’ячеслава Чорновола.

За таке рішення проголосували 35 із 38 присутніх у залі депутатів.

  Наступна > Допоможіть Святому Миколаю

Фотогалерея

Про це повідомили у Івано-Франківській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
4 (голосів: 4)
Попередня новина: Буковина: В тролейбусі ...
Наступна новина: Луцьк: Міські комунальні ...

КОМЕНТАРІ