Луцьк: У міській раді обговорили питання нормалізації ситуації, спричиненої погодними умовами

Луцьк: У міській раді обговорили питання нормалізації ситуації, спричиненої погодними умовами

18.12.12 09:01 0 1075
Сьогодні міський голова Микола Романюк провів нараду з керівниками управлінь і відомств, міських комунальних служб, які забезпечують життєдіяльність міста.

«Сильні снігопади частково заблокувати дороги та дворові території, потрібно докласти максимум зусиль, щоб нормалізувати ситуацію. Особливо важливо забезпечити під’їзд до будинків машин швидкої допомоги, доставку продуктів харчування до дитячих садків, очистити тротуари та двори біля шкіл, щоб завтра діти могли нормально навчатися», - окреслив ситуацію міський голова.

Директор департаменту соціальної політики Лариса Боярин доповіла, що особливо активно працюють цими днями працівники територіального центру (надання соціальних послуг) м. Луцька. Вони вчасно доправляють продукти харчування, одяг інвалідам. Усі підопічні центру, які проживають у приватному секторі і мають пічне опалення, забезпечені дровами.

Начальник управління охорони здоров’я Федір Кошель повідомив, що вчора тричі каретам швидкої допомоги доводилося залучати техніку МЧС, щоб дістатися до хворих. На даний час під’їзд до усіх приймальних відділень лікарень та травмпунктів розчищений.

Начальник управління освіти Олег Гребенюк поінформував про стан очистки від заметів пришкільних територій. Перший заступник міського голови Святослав Кравчук акцентував на тому, що для безпеки дітей слід очистити і тротуари біля шкіл. Він попросив Олега Володимировича особисто контролювати якість виконання робіт.

Працівники ДАІ звертаються до водіїв не залишати свої автомобілі на узбіччі доріг, адже вони заважають снігоочисній техніці розчищати вулиці міста.

Начальник управління розвитку підприємництва та реклами Олександр Козлюк повідомив, що в усі магазини було завезено основні продукти харчування, зокрема, і хліб та молоко. Святослав Кравчук доручив йому простежити, щоб належним чином було очищено сніг біля магазинів, що на зупинках транспорту, та вказав на неналежну очистку від снігу та сміття ринків.

Також доповідали про стан справ на своїх дільницях начальники ЖКП.

Директор комунального автотранспортного підприємства «Луцькспецкомунтранс» Валерій Кузьмич подякував усім підприємствам, які допомагають їм боротися зі складними погодними умовами, адже їхні працівники вже дві доби працюють без зупину. Нині на вулицях Луцька працюють понад 30 одиниць комунальної спеціалізованої техніки. Окрім того, додатково залучено близько 20 одиниць техніки у приватних підприємств. Найближчим часом будуть очищені від снігу не лише головні шляхопроводи, а й невеликі дороги і двори. Добре, що стихія не позначилася на забезпеченні електроенергією і теплом.

Микола Романюк дав усі необхідні доручення для нормалізації ситуації, спричиненої погодними умовами. Його заступник Лариса Соколовська після розширеної наради узгодила з керівниками міських комунальних служб конкретні плани.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 4)

КОМЕНТАРІ