Івано-Франківщина: Оперативна нарада щодо ліквідації  наслідків інтенсивних снігопадів

Івано-Франківщина: Оперативна нарада щодо ліквідації наслідків інтенсивних снігопадів

18.12.12 09:47 0 1016
17 грудня 2012 року голова районної державної адміністрації Андрій Рябошапко провів оперативну нараду за участю заступників голови, начальників структурних підрозділів райдержадміністрації, керівників установ, організаій району. В нараді також взяв участь заступник голови районної ради Юрій Костащук.

Першочерговим питанням, на яке акцентував увагу голова райдержадміністрації Андрій Рябошапко, це ліквідація наслідків сильних снігопадів в Снятинському районі. На сьогодні, за його словами, ситуація склалася доволі непроста: під’їзд до деяких населених пунктів частково неможливий через сильні снігопади та поривчастий вітер.

Доведено керівникам районних служб вимоги, щодо попередження випадків переохолодження людей, надання у період сильних снігопадів та низьких температур допомоги, забезпечення безперебійного функціонування систем життєзабезпечення населення.

За підсумками наради прийнято рішення про створення на ФАПах, амбулаторіях пунктів обігріву, забезпечення їх гарячим чаєм, забезпечення безперебійної роботи об’єктів тепло та водопостачання загальноосвітніх та дошкільних закладів, закладів охорони здоров’я і соціальної сфери; проведення обстеження помешкань одиноких пристарілих та сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах з метою надання допомоги щодо забезпечення паливом та інформування населення щодо ризиків небезпеки від сильних опадів та різкого пониження температури.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівських поїздах ...
Наступна новина: На Львівщині ...

КОМЕНТАРІ