Тернопільщина: Микола Головач провів  засідання оперативного штабу

Тернопільщина: Микола Головач провів засідання оперативного штабу

18.12.12 11:05 0 1148
Про ліквідацію наслідків надзвичайної ситуації, пов’язаної зі складними погодними умовами - сильними снігопадами та заметами йшлося під час позачергового засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Його, на доручення голови ОДА Валентина Хоптяна, провів 16 грудня керівник оперативного штабу, перший заступник голови облдержадміністрації Микола Головач.

Як було зазначено під час наради, для надання допомоги автомобілістам та вивільнення їх із снігових заметів окрім підрозділів дочірнього підприємства „Тернопільський облавтодор” ПАТ „ДАК „Автомобільні дороги України” залучено техніку та особовий склад Територіального управління МНС України в області.

Микола Головач націлив усіх присутніх на необхідність спільними зусиллями вирішити питання щодо відновлення руху транспорту на дорогах загального користування, дорогах місцевого значення, відновлення електропостачання, в тих населених пунктах де воно призупинено через негоду.

Поставив завдання щодо вжиття невідкладних заходів по відновленню проїзду на об’їзних дорогах, вивільнення доріг від великотоннажної техніки, призупинення руху транспорту на ускладнених напрямках.

Комісія вирішила залучити до робіт по ліквідації снігових заметів та розчистці доріг, окрім техніки дорожніх підприємств, усю готову до експлуатації техніку інших підприємств, установ та організацій, незалежно від форм власності та підпорядкування, у тому числі техніку військових частин, обласного управління водних ресурсів, Тернопільської дирекції залізничних перевезень, Тернопільського обласного комунального підприємства „Фірма Тернопільавіаавтотранс”.

Головному управлінню агропромислового розвитку обласної державної адміністрації доручено організувати та забезпечити роботу усіх підпорядкованих структурних підрозділів в питаннях взаємодії та надання допомоги технікою сільськогосподарських підприємств для здійснення невідкладних заходів по ліквідації снігових заметів та заторів на дорогах за поданням дорожніх підприємств та місцевих органів виконавчої влади.

Місцевим органам виконавчої влади спільно з органами місцевого самоврядування належить організувати роботу снігоочисної та іншої техніки комунальних служб, підприємств, установ та організацій, розташованих на підпорядкованих територіях, в розчищенні доріг місцевого значення та на вулицях населених пунктів.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: На пленарному засіданні ...
Наступна новина: Тернопільщина: Для ...

КОМЕНТАРІ