Тернопільська область: тривають роботи по ліквідації наслідків ускладнення погодних умов

Тернопільська область: тривають роботи по ліквідації наслідків ускладнення погодних умов

18.12.12 06:19 0 1333
Внаслідок складних погодних умов в полоні негоди опинились багато людей. Чоловіки, жінки, діти – усім їм на допомогу прийшли працівники Територіального управління МНС у Тернопільській області.

Працівникам МНС довелось рятувати двох двомісячних малюків, які опинились заблокованими в кареті швидкої медичної допомоги посеред снігових заметів поблизу села Жабиння Зборівського району. За допомогою рятувальників немовлят було своєчасно доставлено до Зборівської центральної районної клінічної лікарні.

17 грудня о 02:45 в селі Дуліби Бучацького району рятувальники надали допомогу швидкої допомоги які не могли добратися до місця виклику, де перебувала важкохвора дитина.

В селі Угринь Чортківського району, в зв’язку з неможливістю проїзду автомобіля швидкої допомоги до місця виклику, рятувальники доставили вагітну жінку в Зборівську районну клінічну лікарню.

Також в Шумському районі працівники пожежно-рятувальної служби допомогли породіллі у селі Мирове, куди через снігові замети не змогли потрапити медики. Рятувальники доставили жінку з новонародженим немовлям до пологового відділу Шумської районної клінічної лікарні.

Працівниками підрозділів Територіального управління МНС вивільнено понад 100 одиниць автотранспорту, в тому числі 7 автомобілів швидкої медичної допомоги, 4 пасажирських автобусів.

Допомогу отримали більше 300 людей, серед яких було чимало дітей.

Для вивільнення автотранспорту із заторів, доставки бригад швидкої допомоги до населених пунктів, евакуації людей із заблокованих автомобілів залучена 21 одиниця техніки та 97 чоловік особового складу пожежно-рятувальних підрозділів області.

Для надання допомоги населенню рятувальниками розгорнуті мобільні та стаціонарні пункти обігріву.

Прес-служба територіального управління МНС України у Тернопільській області

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Станом на 17 грудня, ...

КОМЕНТАРІ