«Освіта» Луцьк у п’ятому турі здолала лідера

«Освіта» Луцьк у п’ятому турі здолала лідера

18.12.12 12:36 0 1289
Аматорську команду «Освіта» у п’ятому турі Чемпіонату Луцька в другій лізі екзаменував чемпіон минулорічного розіграшу міської третьої ліги та володар Кубку ліги команда «Надія-2» з Локач, яка в цьому році разом з освітянами отримала право виступати у вищому дивізіоні.

Першою відзначилися футболісти «Надії». Сергій Зубко на 4 хвилині і Валерій Луньов на 5-тій хвилині роблять рахунок 2:0 на свою користь.

Повіривши у власні сили та прибавивши у швидкості, освітяни, а саме, капітан команди Роман Кропива (вчитель фізкультури ЗОШ № 13) на 9 і 37-ій хвилинах робить дубль, а Андрій Тучкевич (вчитель фізкультури гімназії № 4 імені Модеста Левицького) на 23, 29 і 35 хвилинах – хек-трик.

Таким чином «Освіта» Луцьк святкувала чергову перемогу 5:2 над лідером другої ліги і покращує своє турнірне становище, що дало змогу переміститись з третьої на другу сходинку, залишивши позаду себе локачинців.

Після вдалого для освітян туру, Роман Кропива з 9 забитими м’ячами, разом з Ігорем Шевельовим (Севен) очолює список у змаганні бомбардирів в другій лізі.

До відома вболівальників «Освіти». У зв'язку з погодними умовами, кубкова гра 1/8 фіналу між командами «Освіта» Луцьк та вищоліговою «Надія» з Локач, яка була запланована на неділю, за рішенням Комітету з проведення змагань АМФВ перенесена і відбудеться в день, який буде оголошено пізніше.

А в шостому турі, який відбудеться наступними вихідними, суперниками освітян буде команда «Олімп» Луцьк, який в дебютному для себе минулорічному Чемпіонаті Луцька в другій лізі посів сьоме місце та здобув право грати у Кубку другої ліги.

Отже, стежте за повідомленнями на офіційному сайті Асоціації міні футболу (футзалу) Волинської області www.amfv.com.ua

Управління освіти Луцької міської ради

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Місто готується до ...
Наступна новина: Вихованці львівських ...

КОМЕНТАРІ