Вихованці львівських УДЮМКів створили медівникові казкові містечка

Вихованці львівських УДЮМКів створили медівникові казкові містечка

18.12.12 12:46 0 1067
Дитячі клуби міста долучилися до створення «Медівникового містечка» — загальноміського конкурсу, який розпочинається сьогодні в нашому місті. Свої передсвяткові фантазії зимового міста вихованці гуртків мережі УДЮМК втілили з допомогою медового тіста. 16 гуртків створило медівникові композиції, побачити які можна від сьогодні у Львівському палаці мистецтв.

Галицький УДЮМК створив «Містечко ласунів Львова», Личаківський УДЮМК – композицію «Жителі у Різдвяному містечку», «Пташине містечко», Франківський – «Казковий Замок», Сихівський УДЮМК – «Різдвяний Львів», Залізничний УДЮМК – композицію «Мешканці казкового містечка», Шевченківський УДЮМК – композицію «Українське село» з «Хатинкою лісовичка».

— Процес створення медівникових будиночків був захопливий і надзвичайно цікавий. Спершу на занятті в гуртку ми з дітьми обговорили тему,  визначили складові майбутньої композиції. Потім свої  фантазії «юні  архітектори» втілили  в ескізах макету. А після того кожен гуртківець виготовляв свій фрагмент композиції. — Анастасія Пиріг, педагог-організатор УДЮМК Шевченківського району

— Участь у конкурсі «Медівникове містечко» — це хороша нагода для вихованців клубів мережі УДЮМК проявити свій творчий потенціал та креативність, а також продемонструвати їх на широкий загал. Ми бажаємо усім учасникам удачі та сподіваємося на позитивне глядацьке враження від наших робіт. — Людмила Боднарчук, директор УДЮМК Шевченківського району

Нагадуємо, конкурс «Медівникове містечко» проводитиметься у Львівському палаці мистецтв протягом 12-19 грудня.  Протягом цього часу всі охочі зможуть поблукати між будиночками із запахом кориці, ванілі, гвоздики, а також проголосувати за найкреативнішу, найсимпатичнішу будівлю.

Конкурс «Медівникове містечко»  відбувається за підтримки управління сім`ї, молоді та спорту.

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ