До львівських гуртківців завітали відомі письменниця та художниця

До львівських гуртківців завітали відомі письменниця та художниця

18.12.12 13:08 0 1186
Крім традиційних занять в гуртках УДЮМК, діти мають зустрічі з відомими особистостями. Вчора до вихованців УДЮМК Залізничного району завітали письменниця Наталя Малетич та художниця  Ольга Кваша.

— Поезії, оповідання, написані як класиками української літератури, так  і сучасними талановитими поетами й письменниками, покликані прищепити  дитині  не лише перші знання основ нашої  віри  в добро, а й хороший поетичний  смак.  Нещодавно, готуючись до свята Миколая, діти ознайомились з  книжкою «Дарунок святого Миколая» Наталії Малетич. Після прочитання окремих оповідань та віршів виникла думка запросити автора на зустріч. Крім того, допомогти підготувати діткам подарунки для близьких до зимових свят радо погодилася художниця Ольга Кваша. Тому напередодні найулюбленішого дитячого свята ми організували спільну зустріч з відомими львів'янками для гуртківці. — Корнелія Дмитраш, керівник студії образотворчого мистецтва «Пілот»

Участь у зустрічі взяло 35 вихованців студії образотворчого мистецтва «Пілот».  Гуртківці мали нагоду не тільки познайомитись з творчістю Наталі Малетич і Ольги Кваші, а поспілкуватися з львівськими творчими особистостями. Крім того, під час заходу майстрині виготовляли разом з дітьми різдвяні листівки. Довідка

Наталія Малетич – львівська письменниця, лауреат 2-ої премії  Всеукраїнського конкурсу за кращі прозаїчні твори для дітей «Золотий лелека», автор збірки казок «Про зайчика-забудька та інші історії».

Ольга Кваша – львівська художниця, автор ілюстрацій до книжки «Різдвяна зірочка». Малює міські та заміські пейзажі, панорами. В жовтні відбулась 3-тя  персональна  виставка художниці «Там де буду чекати тебе».

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ