Львівським УДЮМКам благодійники подарують комп’ютери

Львівським УДЮМКам благодійники подарують комп’ютери

18.12.12 13:28 0 2305
Львівський бізнес підготував приємний сюрприз для гуртківців львівських УДЮМКів. Напередодні дня Св. Миколая компанія «СофтСерв-Муніципальні Технології» вирішила подарувати 6 комп’ютерів мережі дитячих клубів УДЮМК. 17 грудня працівники компанії розвозитимуть і налаштовуватимуть комп’ютери в дитячі клуби. Зокрема, у понеділок о 12.30 год благодійники завітають на вул. Ф.Ліста, 2 у клуб «Ровесник» УДЮМК Галицького району.

— Завдяки ініціативі компанії «СофтСерв-Муніципальні Технології», навчання в гуртках УДЮМК стане більш інтерактивним. Відтепер на заняттях педагоги зможуть показувати дітям мультимедійні презентації, відеоролики, фільми. Сподіваюся, такий добрий приклад соціальної відповідальності бізнесу переймуть й інші підприємці. — Володимир Шнайдер, керівник управління молоді, сім'ї і спорту Львівської міської ради

— Періодично в клубах для наших вихованців педагоги проводять мультимедійні презентації та організовують перегляди фільмів чи мультфільмів. Для цього вони позичають техніку. Дуже приємно, що завдяки підтримці бізнесу, буде можливість проводити інтерактивні заняття в більшої кількості гуртків, а також організовувати навчальний процес більш динамічно. — Людмила Боднарчук, директор УДЮМК Шевченківського району

Компанія «СофтСерв-Муніципальні Технології» вже неодноразово підтримувала соціальні ініціативи міста. Нагадуємо, протягом двох минулих років підприємство підтримало кампанію «Добрі справи», й подарувало 13 комп’ютерів багатодітним сім'ям (8 комп'ютерів в 2011 р., 5 в 2010 р.).

Комп’ютери отримують:

* УДЮМК Галицького р-ну: клуб «Ровесник», вул. Ф. Ліста, 2

* УДЮМК Личаківського р-ну: клуб «Багато сердець», вул. Дж. Вашингтона, 5а

* УДЮМК Шевченківського р-ну: клуб «Сонечко-1»,  вул. Мазепи, 13а

* УДЮМК Сихівського р-ну: клуб «Дозвілля», вул. Енергетична, 1

* УДЮМК Франківського р-ну: гурток «Акцент», вул. Коновальця, 73

* УДЮМК Залізничного р-ну: клуб «Родинний», вул. С. Петлюри, 37.

Про це повідомили у Львівській міській раді

PS: Ви зовсім недавно купили комп'ютер і не знаєте, як з ним поводитися? Або ж ви шукаєте інформацію по його настройці? тоді компьютерный блог - це якраз те, що ви шукали. Тут ви знайдете величезну кількість інформації з налаштування та оптимізації вашого комп'ютера.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ