Голові обласної молодіжної громадської організації «Молода Просвіта» з івано-Франківська призначено грант

Голові обласної молодіжної громадської організації «Молода Просвіта» з івано-Франківська призначено грант

18.12.12 14:55 0 1042
Голові обласної молодіжної громадської організації «Молода Просвіта» з івано-Франківська Євгенії Бардяк призначено грант у сумі 55 тис. грн. для реалізації проекту «Інтеграція молоді з вадами слуху та зору у середовище здорових однолітків шляхом проведення спільних культурно-масових та освітніх заходів».

Як відомо, у жовтні поточного року в м. Коломия відбулося відкриття Парку скульптур, об’єднаних темою писанки в межах реалізації (коштом президентського гранту) проекту «Симпозіум скульпторів-каменярів «7 ЧУДЕСних писанок» (автор Оксана Островська).

Довідково

За кошти грантів впродовж 2010-2012 років обдаровані молоді люди Прикарпаття реалізували 4 проекти на загальну суму 227,6 тис. грн.

Зокрема, у 2010 році втілено проекти «Створення молодіжного туристичного центру в рідному селі Степана Бандери Старому Угринові» (автор Наталія Драпуля) та «Вивчення асоціацій аероцентричних хромосом у лейкоцитах неплідних подружніх пар як одного з факторів виникнення безпліддя та каріотипу абортивного матеріалу безплідних жінок зі звичним невиношуванням в анамнезі. Профілактика виникнення безпліддя в юному віці» (автор Наталія Мельник).

У 2011 році реалізовано проект «Чарівна сила казки. Впровадження казкотерапії як ефективного методу профілактики та терапії психологічних проблем у дітей дошкільного та молодшого шкільного віку» (автор Мар'яна Озорович, керівник молодіжного громадського центру «Еталон»).

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ