До дня Святого Миколая для молоді Львівщини організують молодіжну забаву “На здоров’я”

До дня Святого Миколая для молоді Львівщини організують молодіжну забаву “На здоров’я”

18.12.12 15:19 0 1076
18 грудня 2012 року у переддень дня Святого Миколая управління з питань сім’ї та молоді спільно з журналом «RIА Львів»  робить символічний подарунок для молоді Львівщини – молодіжну забаву “На здоров’я” у клубі Picasso (вул. Зелена, 88).

В межах відзначення дня Святого Миколая під час вечірки на гостей чекатиме цікава розважальна програма. Подарунком для молоді стануть виступи популярних українських виконавців Олесі Киричук, Владіслав Левицького, гурту «Шоколадка»,  фешн-показ від Shchasluvi models, шоу на пілоні від caramelstudio. Протягом вечора гостей розважатиме одна з кращих команда львівського КВНу –  “Коліжанки”. Усіх охочих пригощатимуть смачними безалкогольними коктейлями.

Загалом участь у вечірці візьме близько 300 осіб. До участі у заході запрошено представників молодіжних громадських організацій, органів студентського самоврядування та первинних профспілкових організацій вищих навчальних закладів тощо.

Вхід на вечірку за запрошеннями, які можна безкоштовно отримати в управлінні з питань сім’ї та молоді Львівської облдержадміністрації (вул. Винниченка, 6, III поверх).

Початок о  21.00 год.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ