На Львівському  Поштамті пройде святкове дійство «Даруймо добро разом»

На Львівському Поштамті пройде святкове дійство «Даруймо добро разом»

18.12.12 15:30 0 1154
18 та 19 грудня у будівлі Львівського Поштамту (вул. Словацького,1), пройдуть святкові заходи з нагоди Дня  Святого  Миколая «Даруймо добро разом».

Святкування  Дня Миколая організовано у два етапи  – для дітей працівників УДППЗ «Укрпошта» та для дітей-сиріт.

Свято для дітей поштовиків розпочнеться 18 грудня о 17.00 год. Для дітей із новорічно-різдвяною постановкою виступлять актори театру «Воскресіння», а також дитячий гурт «Мальдіви».

А святковий захід  для дітей-сиріт відбудеться 19 грудня о 14.00 год. Для дітей, обділених батьківською турботою, виступатимуть вокальний ансамбль «Веселі промінчики», діти з хореографічного ансамблю «Калинове намисто», актори театру «Слово», а також діти працівників УДППЗ «Укрпошта», які підготують свою мистецьку сценку.

Крім мистецьких сюрпризів, для малечі також підготовлені солодкі гостинці та подарунки, а у святковому залі малечу зустрічатиме красуня-ялинка, прикрашена яскравими іграшками та гірляндами.

Ініціатор заходів – директор Львівської дирекції УДППЗ «Укрпошта» Василь Веселий, за сприяння Львівської обласної державної адміністрації, Шевченківської районної адміністрації м. Львова та церкви Різдва Пресвятої Богородиці (ЛМЖГО «Творче джерело»»).

Також зазначимо, що УДППЗ «Укрпошта» запрошує львів’ян та гостей міста завітати у Львівський Поштамт, де завжди можна придбати вітальні листівки і відправити теплі слова своїм рідним та близьким. А ще помилуватися «поштовою» ялинкою, огляд якої починаючи з 20 грудня буде доступним для усіх бажаючих!

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ