Львівщина: Михайло Костюк взяв участь в урочистостях з нагоди Дня міліції

Львівщина: Михайло Костюк взяв участь в урочистостях з нагоди Дня міліції

18.12.12 15:40 0 1199
Голова Львівської обласної державної адміністрації Михайло Костюк взяв участь в урочистостях з нагоди відзначення 21-ї річниці Дня міліції України, які відбулися сьогодні, 17 грудня, у Львівському Палаці залізничників.

У своєму виступі Михайло Костюк, зокрема, зазначив: «Повагу викликає той факт, що, не зважаючи на труднощі та перешкоди, працівники органів внутрішніх справ демонструють високий професіоналізм та мужність, не шкодуючи сил і здоров’я, нерідко ризикують власним життям заради спокою наших громадян, сумлінно виконують свій громадянський обов’язок.

Переконаний, що завдяки відповідальному ставленню до службових обов’язків, вмінню долати труднощі та за умови всебічної підтримки з боку суспільства працівники міліції з честю виконають поставлені завдання із зміцнення законності і правопорядку в Україні».

Присутніх на урочистостях також привітав начальник Головного управління МВС України у Львівській області генерал-майор міліції Олександр Рудяк, який побажав своїм колегам міцного здоров’я, миру та спокою.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ