Працівники швидкої медичної допомоги Львівської області працюють у посиленому режимі

Працівники швидкої медичної допомоги Львівської області працюють у посиленому режимі

18.12.12 15:48 0 1209
У зв’язку із надзвичайною ситуацією, що склалася 15-16 грудня  на автомобільних шляхах Бродівського, Буського та Золочівського районів Львівщини,  виникли труднощі з обслуговуванням викликів, що поступали у підрозділи  служби швидкої медичної допомоги.

Зокрема, у Бродівському районі  надійшло 27 викликів швидкої медичної допомоги. Один виклик (через неможливість доїзду) було передано у ФАП с.Суходоли. Медична допомога пацієнту надана в повному обсязі.

26 викликів зареєстровано у Золочівському районі. Труднощі виникли при доїзді на 1 виклик. Після втручання спецтехніки МНС виклик був обслужений.

16 грудня о 13 годині поступив виклик із с. Кути, Буського району від вагітної жінки 29 років (третя вагітність, термін вагітності 34 тижні). Вагітна була доставлена до найближчого на трасі відділення Олеської міської лікарні.

Районний акушер-гінеколог О.Курій надав усю необхідну медичну допомогу.  О 14:50 жінка народила двійню – двох дівчаток. Діти народились недоношеними. Породілля та новонароджені дівчатка після народження знаходяться під спостереженням медперсоналу Олеської лікарні, в телефонному режимі консультовані фахівцями-неонатологами.

В 11 год. 17 грудня до Олеської лікарні прибула реанімаційна неонатологічна бригада ЛОКЛ. В найближчі години двійнята будуть доправлені до відділення патології недоношених новонароджених обласної клінічної лікарні для відповідного обстеження та подальшого виходжування дітей.

За інформацією  обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф – жодного повідомлення щодо пологів у машині на засніженій трасі до підрозділів швидкої медичної допомоги  не надходило.

В даний час на трасі постійно працюють члени спеціалізованої бригади постійної готовності 1-ої черги Львівського обласного центру медицини катастроф, бригади швидкої медичної допомоги районних лікарень.

Керівниками бригад налагоджено взаємодію зі всіма службами, котрі причетні до ліквідації наслідків негоди, в першу чергу з аварійно-рятувальними підрозділами Головного управління МНС України у Львівській області, підрозділами ДАІ та дорожньо-транспортною службою.

Головне управління охорони здоровя обласної державної адміністрації координує  діяльність всіх підрозділів екстреної медичної допомоги.

Медикаментами, паливно-мастильними матеріалами служба екстреної медичної допомоги та медицини катастроф забезпечена. В притрасових лікарнях перебоїв з опаленням, освітленням немає, хворі та постраждалі забезпечені цілодобовим харчуванням.  Медична галузь області працює  в посиленому режимі.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В сфері агробізнесу ...

КОМЕНТАРІ