Цьогоріч Свято Миколая для маленьких львів’ян обіцяє бути багатим на приємні сюрпризи

Цьогоріч Свято Миколая для маленьких львів’ян обіцяє бути багатим на приємні сюрпризи

18.12.12 16:52 0 1123
Управління молоді, сім’ї та спорту спільно з громадськими організаціями та приватними підприємцями міста до Дня Святого Миколая для львівських діток готує низку цікавих та приємних сюрпризів. В рамках святкування на дітей чекають багато подарунків та захопливих розважальних заходів.

Так, в рамках соціальної кампанії «Добрі справи» львівські підприємці для діток соціально незахищених категорій проведуть 7 благодійних заходів, у яких візьмуть участь понад 450 дітей. Учасниками заходів стануть вихованці львівських інтернатів, діти багатодітних та малозабезпечених родин, а також діти, які опинилися у скруті та потребують уваги та допомоги небайдужого оточення.

Зокрема, до Свята Миколая активна студентська молодь з подарунками та святковою виставою відвідає кризовий центр «Діти вулиці», мережа супермаркетів «Арсен» влаштує свято для вихованців загальноосвітньої школи-інтернату № 2, а представники молодіжних християнських спільнот міста у Домініканському соборі будуть виконувати дитячі бажання, даруючи малятам саме ті подарунки, які кожен з них просив у листі до Миколая.

Також до Свята Миколая установи дитячо-юнацьких та молодіжних клубів міста проведуть 8 святкових тематичних заходів для своїх вихованців та усіх охочих. Святкові забави до Миколая в УДЮМКах міста вже давно стали доброю традицією та щороку збирають до спільного святкування все більше маленьких учасників.

— Готуючи програму до Дня Святого Миколая, ми хотіли зробити цей день справді святом усіх дітей, залучаючи до святкувань якомога більше діток різних соціальних категорій — як дітей із благополучних родин, так і діток, які потребують особливої уваги та турботи. Приємно відзначити, що цього року велика кількість організацій долучилися до благодійних соціальних ініціатив, ініційованих управлінням. Підприємці допомагали солодощами, листівками, одягом, засобами гігієни – тобто тими речами, яких найбільше потребують діти. Щиро дякуємо усім, хто долучився до організації цього направду світлого свята, за радісні миті та  усмішки, які вони дарують дітям. — Володимир Шнайдер, начальник управління молоді, сім’ї та спорту Львівської міської ради

Організаторами заходів до Дня Святого Миколая спільно з управлінням молоді, сім’ї та спорту виступають представники студентського самоврядування міста, молодіжні християнські спільноти Львова, а також супермаркети «Арсен», «Епіценр», «Сільпо» та інші представники бізнесу. Довідка

Детальніше про усі заходи, які відбуватимуться в рамках святкування Дня Святого Миколая, можна дізнатися в управлінні молоді, сім’ї і спорту Львівської міської ради за т. 297-58-71, 297-58-69.

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Львів: Конкурс солодких ...

КОМЕНТАРІ