Заходи до Святого Миколая в Чернігові

Заходи до Святого Миколая в Чернігові

18.12.12 18:23 0 1044
За підтримки міського голови Олександра Соколова 19 грудня о 14.00 розпочнеться традиційна щорічна благодійна акція до Дня Святого Миколая "Світ очима дітей" у мюзик-холі "Градецький" (проспект Миру, 68).

Придбавши творчі роботи дітей із вадами здоров’я, благодійники допоможуть втілити хоча б невеличкі їхні мрії.

До участі запрошені представники громадських організацій, що опікуються дітьми соціально вразливих категорій, а також депутати різних рівнів, керівники підприємств, підприємці та всі-всі, чиє серце відкрите для благодійності й добра.

Щорічну благодійну акцію до Дня Святого Миколая проводить Чернігівський музей сучасного мистецтва «Пласт-Арт». Благодійний вечір відбудеться 19 грудня, початок о 17.00.

В рамках акції буде проведено виставку-продаж творчих робіт юних художників - учнів художніх шкіл, студій та творчих майстерень Чернігова та області. Благодійні виставки до Дня Святого Миколая вже стали традиційними для музею сучасного мистецтва. В цьому році акція направлена на підтримку юного покоління художників, їх розвиток у мистецтві та становлення творчої самосвідомості.

Вподобану роботу можна буде придбати, а всі виручені в ході акції кошти будуть передані безпосередньо дітям-авторам творів. Благодійний вечір до Дня Святого Миколая – це свято людської доброти та турботи, можливість подарувати дитині віру в свою унікальність та обдарованість, створити для маленького митця його особисту казку.

Виставка-продаж триватиме до 23 грудня 2012 року.

Про це повідомили у відділі зв’язків з громадськістю Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Реставраційні ...
Наступна новина: У Рівному зникла ...

КОМЕНТАРІ