На Житомирщині інспектори ДАІ врятували від сніжного полону автомобілі з малолітніми дітьми

На Житомирщині інспектори ДАІ врятували від сніжного полону автомобілі з малолітніми дітьми

19.12.12 08:25 0 1327
У нинішніх складних погодних умовах інспектори Управління Державтоінспекції УМВС України в Житомирській області, патрулюючи автошляхами області, у першу чергу, звертають увагу на транспортні засоби, які знаходяться обабіч доріг або ж тривалий час стоять в заторах.

Так, екіпаж відділу ДАІ Новоград-Волинського району Житомирської області близько 4 ранку отримали повідомлення від чергового міськрайвідділу про те, що на автодорозі Новоград-Волинський – Староконстянтинів у сніговий замет потрапив автомобіль радіотаксі.

Уже на місці події працівники ДАІ з’ясували, що в автомобілі, окрім водія, знаходяться ще й жінка з малолітньою дитиною. Керманич машини разом з пасажирами близько години намагались самотужки виїхати із снігового полону, однак їм це не вдалося. Тож, аби не гаяти часу, інспектори ДАІ відразу залучили до порятунку авто додаткові сили. Однак спочатку пересадили замерзлих жінку та дитину до іншого уже вантажного автомобіля, який рухався у необхідному їм напрямку.

Після чого надали допомогу і водієві радіотаксі, машину якого визволили із снігової пастки за допомогою зупиненої вантажівки. Тож керманич авто зміг повернутись додому.

Цього ж дня інший випадок трапився в Ружинському районі Житомирщини. На ділянці дороги Бердичів – Ільїнці утворився багатокілометровий затор. У полон потрапили і легкові автомобілі, й автобуси, які очікували допоки спецавтомобілі та трактори, що працювали на місці події, розчистять дорогу.

У цей час до чергового по райвідділу надійшла інформація про те, що в одному з автомобілів закінчилось пальне, а у салоні знаходяться жінка з малолітніми дітьми, які потребують допомоги. Повідомлення було негайно передане найближчому до місця події екіпажу працівників відділу ДАІ.

Зважаючи на те, що дістатись до автомобіля, в якому замерзали пасажири, через замети було неможливо, працівники міліції по низці водіїв інших авто передали інформацію про своє місцезнаходження. Через деякий час патрульні таки знайшли жінку з трьома дітьми, які потребували допомоги. Працівники ДАІ негайно посадили усіх у машину та відвезли до лікарні, де малолітніх зігріли та надали необхідну медичну допомогу.

Працівники Державтоінспекції вкотре звертається до всіх учасників дорожнього руху і особливо водіїв з проханням без нагальної потреби утриматися від поїздок на власному транспорті. А також не забувайте уважно слідкувати за повідомленнями засобів масової інформації, через які ДАІ інформує про стан доріг.

СЗГ УМВС України

в Житомирській області

(за повідомленням УДАІ УМВС)
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ