Луцьк: Сесія прийняла рішення  про створення управління туризму та промоції

Луцьк: Сесія прийняла рішення про створення управління туризму та промоції

19.12.12 10:58 0 1528
Сьогодні на засіданні сесії міської ради депутати заслухали начальника відділу розвитку туризму управління міжнародного співробітництва та туризму міської ради Наталію Бунду з питань внесення змін до рішення міської ради від 30.12.2010 № 3/6 "Про затвердження структури виконавчих органів ради, загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів»; затвердження Положення про управління туризму та промоції міста Луцька; внесення змін до рішення міської ради від 28.11.2012 №34/42 «Про Програму розвитку конкурентоспроможної туристичної галузі у місті Луцьку на 2013-2014 роки». Доповідачка акцентувала, що минулого року вперше з міського бюджету було суттєво підтримано розвиток туризму у місті. Було розроблено логотип міста, офіційний туристичний сайт міста, відкрито КП «Центр туристичної інформації та послуг», новий оглядовий об’єкт – оглядовий майданчик «Панорама міста Луцька» тощо. Також було проведено ряд робочих зустрічей з готельєрами, рестораторами та туроператорами щодо об’єднання зусиль для розвитку конкурентоспроможної туристичної галузі міста Луцька.

З метою приваблення туристів було вперше проведено відкриття туристичного сезону міста Луцька, розроблено туристичну карту-схему центральної та старої частини міста Луцька та ін. Наталія Бунда вважає, що нове управління туризму та промоції міської ради дасть можливість нашому місту продовжити започатковані позитивні тенденції та набуватиме дедалі більшого значення для розвитку економіки та соціальної сфери у місті. Депутати прийняли рішення щодо створення управляння туризму та промоції, затвердили Положення, яке встановлює правові засади організації його діяльності.

Депутати також підтримали Положення про управління міжнародного співробітництва та проектної діяльності, з яким познайомив начальник управління міжнародного співробітництва та туризму Микола Іванюк

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)

КОМЕНТАРІ