Львів: Цього року ЛКП вперше звітуватимуть про виконану роботу перед мешканцями

Львів: Цього року ЛКП вперше звітуватимуть про виконану роботу перед мешканцями

19.12.12 11:27 0 1076
У Львові запроваджують унікальну практику, коли львівські комунальні підприємства, які обслуговують житлові будинки, будуть звітувати мешканцям про виконану роботу та розповідатимуть про плани на наступний рік.

Пілотний проект звітів перед мешканцями розпочне одне з центральних ЛКП — «Старий Львів». Сьогодні о 18:00 год звіт керівництва підприємства відбудеться у приміщенні школи № 62 на вул Театральній, 15.

Як повідомляють у відділі комунального господарства, графік подальших звітів ЛКП Галицького району буде сформовано згодом.

— Такі зустрічі дуже важливі для спілкування з мешканцями, вони дають щільніший контакт. Це двостороння співпраця. Якщо ЛКП будуть виконувати побажання мешканців, таким чином ростиме довіра до ЛКП, а, отже, і до влади, поступово зникає той негатив, який, на жаль, досі є. — Сьогодні першим звітуватиме ЛКП «Старий Львів». Я можу сказати, що директор особисто запрошував мешканців, обійшов близько 200 квартир. І вже на цьому етапі вони були приємно здивовані. — Мешканці зазвичай приходять в ЛКП поскаржитись, а практика проведення публічних звітів дасть змогу ЛКП прийти до мешканців і розповісти про свої справи. Що було зроблено, які недоліки, які позитиви, що потрібно виправити. Так само мешканці можуть ділитись з керівником цікавими думками. Це все робиться для людей, адже ЛКП працює для людей. — Ірина Маруняк, голова Галицької районної адміністрації

Звіти ЛКП перед мешканцями відбуватимуться і в інших районах. Про подальший графік буде повідомлено згодом.

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: «Оплата за спожитий ...

КОМЕНТАРІ