Майже 3 тис подарунків до свята Миколая отримають від міста потребуючі діти та львів’яни похилого віку

Майже 3 тис подарунків до свята Миколая отримають від міста потребуючі діти та львів’яни похилого віку

19.12.12 12:00 0 1193
Львів соціальний. Із настанням зимових свят міська влада вже традиційно організовує подарунки потребуючим мешканцям нашого міста. Так, в рамках комплексу заходів, який підготувало управління соціального захисту, буде роздано подарункові набори для 852 дітей із малозабезпечених сімей, що перебувають на обліку, та для 1925 львів’ян похилого віку, з числа осіб, які перебувають на обслуговуванні у Львівському міському територіальному центрі.

— Свято Миколая – це свято, яке викликає радість у наших серцях, яке несе філософію турботи про ближнього. Цьогоріч, які і в минулі роки, відчуття свята хочемо подарувати як наймолодшим мешканцям нашого міста, так і старшому поколінню. Власне, дітям із малозабезпечених сімей закуплено подарунки – це махровий рушничок і набір цукерок, а 1925 осіб похилого віку отримають подарункові набори, до яких увійшли: рушник, шампунь, цукерки, вафлі і печиво. Загалом же на подарунки в бюджеті міста передбачили 300 тис. грн — Наталя Федорович, начальник управління соціального захисту Львівської міської ради

— Слід додати, що окрім подарунків, до Дня св. Миколая управління соціального захисту виплачуватиме одноразову матеріальну допомогу 408 дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування, які перебувають на обліку в управлінні, по 250 грн. На ці потреби з бюджету міста виділено 102 тис. грн — Наталія Кузяк, заступник начальника управління соціального захисту Львівської міської ради

В рамках благодійного марафону «Львів соціальний» у співпраці із благодійниками впродовж двох тижнів відбувається акція «Подаруймо дітям радість». Заходи акції стартували 8 грудня й триватимуть до кінця цього тижня. Так, дітки вже побували на виставі «Снігова королева» у Львівському цирку, переглянули мультфільм «Вартові легенд», який транслюється в мережі кінотеатрів «Кінопалац» й побували на виставі «Дон Кіхот» в Оперному театрі.

До проведення акції долучились: Львівський державний цирк, мережа кінотеатрів «Кінопалац», «Планета кіно IMAX», Львівський Національний Академічний театр опери та балету ім. Соломії Крушельницької, Кондитерська фабрика «Світоч», видавництво «Скриня» та Львівський театр «Воскресіння».

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львів має сучасне ...
Наступна новина: «Ми провели службове ...

КОМЕНТАРІ