Львів: Помічники святого Миколая розносять подарунки потребуючим дітям

Львів: Помічники святого Миколая розносять подарунки потребуючим дітям

19.12.12 12:20 0 1253
Волонтери всеукраїнської акції «Миколай про тебе не забуде» спакували зібрані подарунки і розносять їх за адресами потребуючих дітей.

У рамках всеукраїнської благодійної акції «Миколай про тебе не забуде» під час роботи Фабрики Святого Миколая волонтери збирали іграшки, книжки, канцтовари, солодощі, щоб привітати зі святом близько 3 тис. дітей з малозабезпечених сімей.

— Помічники святого Миколая спакували подарунки і розносять їх дітям. Цього року допомогти дітям зголосилися більше людей, ніж минулого. Долучилося більше спонсорів, які подарували діткам солодощі — зазначають організатори акції «Миколай про тебе не забуде» у Львові

Нагадаємо, цього року для участі в акції зареєструвалися близько 750 волонтерів. Довідка

Фабрика святого Миколая працює у рамках щорічної благодійної акції «Миколай про тебе не забуде!». Її започаткувала у Львові у 2001 році МГО «Академія Української Молоді» з метою збору подарунків для дітей та малозабезпечених сімей.

Мета акції – допомогти дітям та молоді відкрити у собі та проявити чутливість, самопосвяту, жертовність, безкорисливість. Акція «Миколай про тебе не забуде!» покликана вшанувати пам’ять великого благодійника святого Миколая та звернути увагу громадськості на важливість доброчинності.

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: «Ми провели службове ...
Наступна новина: Тернопіль: Проведено перший ...

КОМЕНТАРІ