Тернопіль: Сергій Надал привітав працівників міліції з професійним святом

Тернопіль: Сергій Надал привітав працівників міліції з професійним святом

19.12.12 12:42 0 1177
20 грудня у день прийняття Верховною Радою України Закону України «Про міліцію» правоохоронці відзначають своє професійне свято. Напередодні Дня міліції в Українському домі «Перемога» відбулися урочистості. Міський голова Тернополя Сергій Надал привітав особовий склад міського відділу УМВС України в Тернопільській області та вручив кращим грамоти, відзнаки міської ради, цінні подарунки та грошові премії.

Звертаючись до присутніх Сергій Віталійович, зазначив:

«У всі часи і за всіх влад питання захисту здоров'я, життя, гідності громадян було важливим завданням держави. Виконання цієї мужньої і шляхетної функції в Україні покладено на міліцію. Боротьба зі злочинністю, захист громадського порядку, забезпечення прав і свобод громадян - це Ваша щоденна і щогодинна професійна діяльність.

Тому в цей день висловлюю щиру вдячність усім працівникам та ветеранам міліції за самовіддану працю, бажаю і надалі мужності, витримки й наснаги, нехай удача та професійні успіхи будуть Вашими постійними супутниками у житті. Від Вашого професіоналізму і самовідданості залежить суспільний спокій і відчуття безпеки кожного українця. І коли ми почуваємо себе захищеними і спокійними - то розуміємо, що це все ціною Вашого здоров'я і життя.

З нагоди вашого професійного свята бажаю миру і добробуту Вашим сім'ям, родинного затишку і тепла на довгі роки. Бажаю здоров'я, удачі, натхнення кожному міліціонеру. Бажаю Вам рясних Божих благословень!.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У міській раді підвели ...

КОМЕНТАРІ