На театральній площі Тернополя засвітили Головну новорічну ялинку

На театральній площі Тернополя засвітили Головну новорічну ялинку

19.12.12 09:32 0 1098
Новорічна ялинка запалала в Тернополі на Театральній площі. Святкову красуню відкрили урочисто 18 грудня. Замість традиційних Діда Мороза і Снігуроньки, по праву, перше відкриття новорічної ялинки зробив напередодні свого свята святий Миколай.

Привітав тернополян з відкриттям головної ялинки міста міський голова Сергій Надал:

«Дорогі тернополяни, українці, друзі! Всі ми з нетерпінням чекаємо Нового 2013 року. Напередодні цього свята, яке не залишає байдужими ані малечу, ані найстарших наших тернополян, ми традиційно запалюємо головну ялинку міста. Ялинку, яка створює настрій свята і казки для всього міста. У ці грудневі дні вона нам нагадує, що Новий рік і Різдво вже дуже близько.

Ми засвічуємо ялинку напередодні дня святого Миколая. Напередодні цього дня і діти і навіть дорослі перебувають у настрої очікування чуда, святковому піднесенні. Перший подарунок до свят влада міста традиційно робить у вигляді цієї сяючої різнокольоровими вогнями новорічної красуні. Буде ще багато інших подарунків. Але найбільший подарунок, який вся громада може зробити рідному місту і собі - це спільна праця для розвитку нашого міста.

Бажаю кожній тернопільській родині в затишку і доброму здоров’ї, за радісним і веселим столом, у теплій дружній атмосфері провести рік старий і зустріти новий. Бажаю всім нам гарно приготуватись до новорічно-різдвяних свят. Миру всім і добра! Рясних Божих благословінь!»

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: ...
Наступна новина: На Рівненщині зросли ...

КОМЕНТАРІ