Чернівці: Ветерану на ювілей подарували можливість чути

Чернівці: Ветерану на ювілей подарували можливість чути

19.12.12 13:11 0 1309
Цими днями чернівчанин Василь Перепелиця зустрів свій 90-й день народження. Зазвичай на іменини Василь Архипович любить у дружній бесіді згадувати своє минуле, адже і згадати є що, і пам’ять у чоловіка така, що молоді позаздрити можуть. Але свято могло бути геть зіпсованим – завжди активний та товариській Василь Архипович залишився без слухового апарату, який декілька років був йому незмінним помічником у спілкуванні. Виправити ситуацію взялися секретар Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин та начальник міського управління охорони здоров’я Ігор Незборецький. Вони завітали до ювіляра та урочисто вручили новенький слуховий апарат.

«Ми в неоплатному боргу перед такими людьми, як Василь Архипович, – каже Віталій Михайлішин. – Адже він пройшов війну, отримав інвалідність за те, щоб ми могли тепер спокійно жити, працювати, народжувати дітей. Тому можливість повернути людини радість спілкування – це найменше, що ми можемо зробити».

Ювіляр страшенно зрадів таким поважним гостям і їхньому подарунку. Тепер чоловік і з дружиною зможе спілкуватись, і телевізор повноцінно подивитись.

Василь Перепелиця подякував Віталію Михайловичу та Ігорю Володимировичу за подарунок і зазначив, що секретар міської ради вже вдруге приходить йому на допомогу. Минулої зими в квартирі Василя Архиповича були проблеми з каналізацією. Вирішувати їх не поспішали, допоки ветеран не звернувся безпосередньо до очільника міста.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернігів: «Подаруй життя ...

КОМЕНТАРІ