Чернігів: «Подаруй життя ялинці»

Чернігів: «Подаруй життя ялинці»

19.12.12 13:23 0 1120
У експертному клубі «Чиста політика» 18 грудня відбулась прес-конференція, присвячена початку акції «Подаруй життя ялинці». Про проведення соціальної екологічної акції оголосили Чернігівська районна газета «Наш край» спільно з експертним клубом «Чиста політика».

Акція має на меті зберегти лісові насадження, життя багатьох молодих ялинок, які після Новорічних свят опиняються на смітниках і звалищах. Ініціатори акції пропонують керівникам установ і організацій, депутатам усіх рівнів, представникам органів місцевої влади, бізнесменам і людям, яким небайдуже майбутнє нашого краю, долучитися до акції й придбати ялинку у вазоні та подарувати її дитячому садочку, школі, лікувальному закладу та ін.

Друга частина акції відбудеться навесні, коли необхідно буде висадити подаровані відповідним закладам хвойні деревця у ґрунт. На переконання організаторів акції, це не лише збереже життя ялинці, а й сприятиме озелененню рідної місцевості та збереженню зелених насаджень. Крім того, акція має велике виховне значення для формування у дітей та підлітків бережливого ставлення до природи рідного краю.

Директор ДП «Чернігівський лісгосп» Сергій Мотрич повідомив присутнім, що 12 ялинок вже придбано різними підприємствами та установами для дарування різним закладам міста, серед яких: Чернігівський лісгосп, експертний клуб «Чиста політика», редакція районної газети «Наш край».

Ялинки з кореневою системою, висаджені у вазони, можна придбати у ДП «Чернігівський лісгосп» за адресою: вул. Молодчого,18 за приблизною вартістю від 100 до 130 грн.

Про це повідомили у відділі зв’язків з громадськістю Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Ветерану на ...
Наступна новина: 26 грудня відбудеться ...

КОМЕНТАРІ