26 грудня відбудеться двадцять восьма сесія Чернігівської міської ради

26 грудня відбудеться двадцять восьма сесія Чернігівської міської ради

19.12.12 13:35 0 1257
Відповідно до пункту 8 частини третьої статті 42 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" Чернігівський міський голова Олександр Соколов видав розпорядження "Про скликання двадцять восьмої сесії Чернігівської міської ради шостого скликання".

Пленарне засідання розпочнеться 26 грудня 2012 року о 10 годині в залі засідань міської ради (м. Чернігів, вул. Магістратська, 7).

На розгляд сесії вносяться питання:

* Про внесення змін до рішення міської ради від 30 листопада 2010 року "Про обрання голови постійної комісії міської ради з питань соціально-економічного розвитку, фінансів та бюджету і затвердження складу комісії" (2 сесія 6 скликання).

* Про Програму економічного і соціального розвитку міста Чернігова на 2013 рік.

* Про Програму підтримки малого та середнього підприємництва у м. Чернігові на 2013 – 2014 роки.

* Про Програму організації і проведення у 2013 році оплачуваних громадських робіт для незайнятих громадян м. Чернігова.

* Про Програму молодіжного житлового кредитування в місті Чернігові на 2013 – 2017 роки.

* Про Програму з інформаційного забезпечення населення м. Чернігова друкованим засобом масової інформації газетою "Чернігівські відомості" комунального підприємства "Редакція Чернігівської міської газети "Чернігівські відомості" Чернігівської міської ради на 2013 – 2015 роки.

* Про Програму з інформаційного забезпечення населення регіону засобами телебачення та інтернету комунальним підприємством "Телерадіоагенство "Новий Чернігів" Чернігівської міської ради на 2013 – 2015 роки.

* Про Програму підтримки громадських організацій інвалідів, ветеранів, багатодітних родин, Центру соціальної адаптації бездомних та безпритульних і туристично-інформаційного центру у м. Чернігові на 2013 рік.

* Про внесення змін до Програми поліпшення екологічного стану м. Чернігова на 2011 – 2015 роки.

* Про відмову у придбанні частки у спільній частковій власності.

* Про розгляд звернень юридичних осіб щодо надання пільг зі сплати земельного податку у 2013 році.

* Про затвердження переліків об’єктів комунальної власності територіальної громади м. Чернігова, які підлягають приватизації у 2013 році.

* Про виплату орендарю вартості невід’ємних поліпшень, здійснених за час оренди.

* Про надання дозволу на розроблення проекту Комплексної схеми розміщення тимчасових споруд для проводження підприємницької діяльності в м. Чернігові.

* Про внесення змін і доповнень до рішення міської ради від 28 грудня 2011 року "Про міський бюджет на 2012 рік" (16 сесія 6 скликання) зі змінами і доповненнями (17 сесія, 18 сесія, 19 сесія, 20 сесія, 21 сесія, 23 сесія, 24 сесія, 25 сесія, 26 сесія, 27 сесія 6 скликання).

* Про міський бюджет на 2013 рік.

* Про Порядок організації роботи учасників Центру надання адміністративних послуг м. Чернігова.

* Про надання згоди на безоплатну передачу у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова житлового фонду та об’єктів соціальної інфраструктури.

* Про затвердження Стратегічної Програми розвитку цілісного майнового комплексу – об’єкта теплопостачання житлового фонду та соціальної сфери (котельні, теплопункти, елеваторні вузли та мережі) на 2013-2022 роки.

* Про передачу нежитлової будівлі по вул. Київській, 9 у державну власність.

* Про безоплатну передачу нежитлової будівлі по вул. Коцюбинського, 37.

* Про надання згоди комунальному позашкільному навчальному закладу "Дитячо-юнацька спортивна школа "Атлет" Чернігівської міської ради, комунальному позашкільному навчальному закладу "Дитячо-юнацька спортивна школа "Чемпіон" Чернігівської міської ради, комунальному позашкільному навчальному закладу "Дитячо-юнацька спортивна школа "Чернігів" Чернігівської міської ради, комунальному позашкільному навчальному закладу "Спеціалізована дитячо-юнацька школа олімпійського резерву з футболу "Десна" Чернігівської міської ради на колективне членство в Чернігівській обласній організації фізкультурно-спортивного товариства "Україна".

* Про врегулювання деяких питань, пов’язаних із наданням земельних ділянок.

* Про продаж земельних ділянок несільськогосподарського призначення.

* Про передачу земельних ділянок у власність громадянам для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), будівництва індивідуального гаража, надання дозволів на розроблення технічної документації із землеустрою та затвердження проектів відведення зі зміни цільового призначення власних земельних ділянок.

* Про передачу земельних ділянок в оренду громадян для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), городництва, будівництва і обслуговування індивідуальних гаражів та надання дозволу на розроблення проекту землеустрою зі зміни цільового призначення орендованої земельної ділянки.

* Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

* Про надання дозволу на розроблення документації із землеустрою на земельні ділянки громадянам для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за давністю користування.

* Про надання, вилучення і передачу земельних ділянок юридичним та фізичним особам в межах м. Чернігова.

* Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок юридичним особам в межах м. Чернігова.

* Про депутатські запити.

* Різне.

На сесію запрошуються заступники міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, голови Деснянської та Новозаводської районних у м. Чернігові рад, керівники структурних підрозділів міської ради, міських органів державної виконавчої влади, комунальних підприємств міської ради, представники засобів масової інформації.

Про це повідомили у відділі зв’язків з громадськістю Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: «Подаруй життя ...
Наступна новина: У Києві розшукали ...

КОМЕНТАРІ