Василь Гецько: Тернопільщина готова до співпраці із польськими партнерами в економічній сфері

Василь Гецько: Тернопільщина готова до співпраці із польськими партнерами в економічній сфері

19.12.12 15:03 0 1065
Відбулася зустріч заступника голови облдержадміністрації Василя Гецька із Генеральним консулом Республіки Польща у Львові Ярославом Дроздом.

Як пояснив пан Ярослав, метою його приїзду є поглиблення двостороннього співробітництва та обговорення низки питань, пов’язаних з реалізацією проектів у сфері економіки, освіти, культури та спорту.

Генеральний консул висловив подяку керівництву облдержадміністрації за сприяння в створенні та діяльності в Тернополі польського візового центру.

Також він розповів про перспективу залучення регіону до реалізації низки україно-польських проектів в рамках реалізації програми «Східне партнерство».

«Щиро дякуємо за запрошення до участі у проектах прикордонної співпраці. Ми вже маємо певний досвід такої роботи, то ж, вважаю, втілення в життя конкретних проектів стимулюватиме розвиткові регіональних ініціатив місцевих громад, спрямованих на розв’язання питань, які їх турбують», - сказав Василь Гецько, відзначивши, що Тернопільщина готова до співпраці із польськими партнерами в економічній сфері.

У свою чергу Ярослав Дрозд попросив передати слова вдячності голові облдержадміністрації Валентину Хоптяну за «можливість доброго співробітництва з Тернопільською областю».

Він також пообіцяв наступного року частіше бувати на Тернопільщині, яка входить до консульського округу очолюваної ним дипломатичної установи.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У 2013 Тернопільський ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: Курсанти ...

КОМЕНТАРІ