Івано-Франківщина: Курсанти отримали нові погони

Івано-Франківщина: Курсанти отримали нові погони

19.12.12 15:16 0 1144
Своє професійне свято відзначив колектив факультету громадської безпеки та соціальної роботи Львівського державного університету внутрішніх справ.

У залі Муніципального центру дозвілля та відпочинку напередодні Дня міліції зібралися викладачі, курсанти та студенти, ветерани навчального закладу – колишньої школи міліції та її наступника – Прикарпатського юридичного інституту, розформованого торік. Після річної перерви на його базі відновили навчальний процес. За словами начальника факультету кандидата юридичних наук, доцента, полковника міліції Мирослава Бучка, викладачі і курсанти раді, що повернулися до Івано-Франківська. Є надії, що навчальний заклад буде розширюватися, готуватиме не тільки фахівців для органів внутрішніх справ.

«Становлення факультету проходить непросто, бо це фактично є створення нової структури, – каже Мирослав Бучко. – Мова йде про відновлення приблизно такої структури, яка була в Івано-Франківську донедавна. Крім майбутніх офіцерів міліції, готуватимемо юристів на платній основі, буде й дистанційне навчання».

За традицією, на урочистостях відзначили кращих викладачів і курсантів, а також не забули про ветеранів навчального закладу. Перший проректор з навчально-методичної та наукової роботи кандидат юридичних наук, полковник міліції Валерій Середа вручив їм грамоти та подяки, а кільком десяткам курсантів – погони молодшого сержанта міліції. Пролунали привітання від колег із силових структур, благословення священнослужителів.

Учасників зібрання привітали учасники художньої самодіяльності – духовий оркестр під керівництвом Ярослава Геціва, вокалісти і танцюристи. Попри добрий професійний вишкіл у міліцейському навчальному закладі таланти ніколи не переводилися.

Про це повідомили у СЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Василь Гецько: ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: Майор ...

КОМЕНТАРІ