У Львові співробітники Шевченківського райвідділу міліції отримали нове приміщення

У Львові співробітники Шевченківського райвідділу міліції отримали нове приміщення

19.12.12 15:38 0 1629
У Львові 17 грудня 2012 року на вул. Плуговій, 8а відбулось відкриття нового службового приміщення для працівників Шевченківського районного відділу міліції.

На урочистому відкритті нового приміщення були присутні начальник Головного управління МВС України у Львівській області генерал-майор міліції Рудяк Олександр Вікторович, начальник Львівського міського управління міліції Зюбаненко Сергій Вікторович, міський голова Львова Садовий Андрій Іванович та керівник корпорації будівельних підприємств «Галичартбуд» Артимович Володимир Ількович.

За новою адресою будуть розташовані кабінети для співробітників сектору Державної служби боротьби з економічною злочинністю та три дільничні пункти міліції, які обслуговують територію ЛКП «Тополя», ЛКП «Збоїща» та ЛКП «Балатон».

У розпорядженні працівників є шість кабінетів загальною площею 230,2 кв.м.

Згідно з договором нові приміщення передаються в оренду Шевченківському районному відділу міліції Корпорацією будівельних підприємств «Галичартбуд», яка тривалий час тісно співпрацює з Львівським міським управлінням ГУ МВС України у Львівській області.

Про це повідомили у ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ