У Львові стартувала рекламна кампанія «Кожен може робити добрі справи»

У Львові стартувала рекламна кампанія «Кожен може робити добрі справи»

19.12.12 16:26 0 1145
Зима – це час дарувати свято. Об'єднання САМОПОМІЧ спільно із львівськими телеканалами розпочинає соціальну кампанію «Кожен може робити добрі справи». Долучитись до добрих справ може кожен.

Уже з 20 грудня стартує рекламна кампанія «Кожен може робити добрі справи». Шляхом соціальних телевізійних, радіороликів та зовнішньої реклами об'єднання САМОПОМІЧ переконуватиме – творити добрі справи простіше, ніж  думають.

— У нас є приклади звичайних людей, які роблять хороші події для старших людей в геріатричному пансіонаті, які організовують концерти і збирають гроші для дітей в інтернатах, і вони працюють на власному ентузіазмі. Тому, що вони вірять в свято і хочуть принести його тим, хто цього потребує. Ми пишаємось ними і закликаємо львів’ян долучатись до добрих ініціатив. — Наталя Міхнова, керівник об'єднання САМОПОМІЧ

Вітати літніх людей із зимовими святами – такий вибір зробила Юля, студентка 5 курсу Національного Університету «Львівської політехніки», стипендіатка програми «Завтра.ua». 18 грудня о 17.30 год. Юля організовує виїзд у геріатричний центр, що на вул. Медової Печери, 71 та запрошує усіх долучитись і відвідати самотніх пенсіонерів. Кошти на реалізацію свого задуму дівчина знайшла самостійно, надіславши свій проект до фонду, де його затвердили.

— Бажання піклуватись про покинутих старших людей виникло внаслідок подібної ситуації з моєю бабусею. Літні люди потребують не меншого піклування і уваги, ніж малі діти, тому просто необхідно дати їм зрозуміти,що вони — не самі. Моя мета — щоб львів'яни побачили мою діяльність та перестали бути байдужими до тих, кому потрібна допомога. — Юля, студентка

Подбати про дітей із Лаврівського інтернату вирішила ще одна Юлія, також студентка. 18 грудня на 16.00 год. дівчина запрошує на благодійний концерт, що відбудеться в малій актовій залі головного корпусу Львівського національного університету ім. І.Франка (вул. Університетська, 1). В програмі: виступ музичних гуртів, шоу-балету, ілюзіоністів.

— Покинутим дітям потрібно приділяти особливу увагу, тому я сама вирішила їм допомогти. Зараз я збираю суму, необхідну для інтернату, а це 20 тис грн. Паралельно я шукаю спонсорів, що зможуть долучитися, адже діти потребують нашого піклування. — Юля, студентка

— Не відкладайте добрі справи на завтра. Робіть їх уже сьогодні. — закликають у Об’єднанні САМОПОМІЧ

Довідка

Рекламна кампанія «Кожен може робити добрі справи» від об'єднання САМОПОМІЧ потрапила у топ-20 6-го Національного фестивалю соціальної реклами. Реалізували кампанію Олег Бакулін та Роман Барабах.

Відео можна переглянути:

http://youtu.be/OUxxNM8A92E

http://youtu.be/bNX-0l9CCvE

http://youtu.be/hRvGRSTNmT0

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ