Луцьк: Депутати розглянули ряд питань медичної галузі міста

Луцьк: Депутати розглянули ряд питань медичної галузі міста

19.12.12 17:04 0 1311
На порядку денному сьогоднішньої сесії було декілька питань, які стосувалися функціонування медичної галузі міста.

Зокрема, начальник управління охорони здоров’я міської ради Федір Кошель представив на розгляд обранців громади План дій щодо реформування первинної медико-санітарної допомоги у місті Луцьку на 2012-2015 роки. Однак, озвучивши ряд запитань, депутати так і не підтримали запропонований проект рішення.

Потому, Федір Кошель представив проект рішення про реорганізацію комунальних лікувально-профілактичних закладів охорони здоров’я. Зокрема, цим документом передбачено створення комунального закладу «Луцький центр первинної медико-санітарної допомоги № 1». Це буде здійснено шляхом злиття комунальних закладів «Луцька міська поліклініка № 3», «Луцька амбулаторія загальної практики-сімейної медицини № 1» та «Луцька амбулаторія загальної практики-сімейної медицини». Прийняття такого рішення дасть можливість наблизити надання первинної медико-санітарної допомоги до місця компактного проживання громадян, оптимізувати організацію роботи первинної ланки, забезпечити рівно доступність медичної допомоги до населення міста. Зрештою, обранці громади схвально проголосували за це питання.

Крім того, депутати надали згоду на передачу будівель, споруд і транспортних засобів КЗ «Луцька станція швидкої медичної допомоги» з міської комунальної власності у власність територіальних громад сіл, селищ, міст Волинської області.

На сьогоднішньому засіданні депутати також схвалили Програму заходів щодо забезпечення особистої безпеки громадян та протидії злочинності на 2013-2015 роки та ряд земельних питань.

Розглянувши усі питання порядку денного, обранці громади завершили роботу 35-ї сесії міської ради.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: Правила безпеки під час ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: ...

КОМЕНТАРІ