Івано-Франківщина: Святий Миколай завітав  у Городенку

Івано-Франківщина: Святий Миколай завітав у Городенку

19.12.12 17:23 0 1130
Городенківщина по праву гордиться славним ім’ям Блаженійшого Миколи Чарнецького. І мріє про те, що справжній маєток святого Миколая постане у майбутньому у його рідних Семаківцях.

А сьогодні малюки і учні з нетерпінням чекають у гості святого Миколая. Пишуть йому листи і залишають на підвіконні знаючи, що їхні бажання обов’язково будуть почуті і виконані. Дітям дуже хочеться, щоб були здоровими їхні батьки, щоб Миколай приніс їм гарні подарунки, а вони будуть слухняними і чемними.

Напередодні свята у спортивному залі Городенківської ДЮСШ відділами: сім’ї, молоді та спорту, освіти райдержадміністрації при фінансовому сприянні українсько-канадського благодійного дитячого фонду «Світ для дітей» провели величне свято «До нас прийшов Святий Миколай». Окрасою свята були артисти Івано-Франківського театру фольклору і видовищ, які демонстрували веселі вікторини, конкурси, пісні.

Привітав дітей із святом заступник голови районної державної адміністрації Степан Михайлюк, який за дорученням керівника району Івана Мороза побажав дітям, їхнім батькам доброго здоров’я і успіхів у навчанні, бо від нього залежатиме їхня доля, професія. По завершенні свята святий Миколай пригостив дітей святковим обідом і щедрими подарунками.

Дитячий фонд «Світ для дітей», які очолює наша краяна Галина Микитюк у рамках свята вручили посуд, постільну білизну, дитячі майданчики центральній районній лікарні, школам району та дитячому сиротинцю, що дії при церкві села Далешова.

До Миколая на Городенківщині не залишиться поза увагою жодна дитина-сирота. Так хочеться, щоб завжди у житті цих дітей супроводжував успіх і Божа благодать.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: ...

КОМЕНТАРІ