У Києві розшукали викрадений автомобіль, перш ніж його зникнення виявив власник

У Києві розшукали викрадений автомобіль, перш ніж його зникнення виявив власник

19.12.12 13:39 0 1546
За останні дні в столиці співробітники Державтоінспекції розшукали кілька викрадених автомобілів. Перший випадок трапився пізно ввечері на Великій Кільцевій дорозі.

Співробітники полку ДПС ДАІ звернули увагу на автомобіль «ИЖ2715» із затонованим склом, що рухався без світла у напрямку Жулянського шляхопроводу. Наблизившись до порушника, інспектори звернули увагу на розбите бокове скло. Водій вперто рухався вперед, не зважаючи на неодноразові сигнали про зупинку. Поводив водій себе агресивно, при спробі обігнати, намагався вдарити патрульну машину. До затримання підключились колеги. І вже неподалік повороту на місто Вишневе машина зупинилась. З неї вискочило двоє молодиків і помчали у напрямку Борщагівки. Крос тривав недовго і згодом втікачі опинились у міліцейській машині.

Затримані розповіли, що вони пізно повертались додому, транспорту не було, тому вирішили скористатися «Москвичем», який стояв біля будинку на Петропавлівській Борщагівці. Інспектори ДАІ швидко зателефонували власнику. Він запевнив, що його машина стоїть під вікнами. Лише потім попрямував до міліції писати заяву про викрадення. Затриманих було доставлено за призначенням – до одного з підрозділів органів внутрішніх справ. А власник авто дуже зрадів, коли його машина знову опинилась на своєму місці.

Інше затримання відбулося вдень. Водій престижного «Лексуса» слухняно зупинився на вимогу. Схожа машина перебувала у розшуку. Після прискіпливої перевірки документів з’ясувалось, що автомобіль перебуває у розшуку, як викрадений. Його керманич запевняв, що автомобіль придбав за дорученням і про те, що авто значиться у розшуку не знав. Для з’ясування всіх обставин машину разом з водієм доставили до Оболонського райуправління.

ВЗГ УДАІ м. Києва
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 26 грудня відбудеться ...
Наступна новина: Львівські ...

КОМЕНТАРІ