Правоохоронці транспортної міліції святкували 21 річницю

Правоохоронці транспортної міліції святкували 21 річницю

20.12.12 07:21 0 1345
У Львові у приміщенні Будинку науки і техніки локомотивного депо Львів-Захід (Палац залізничників) відбулися урочистості з нагоди відзначення 21-ї річниці Дня міліції України, участь у яких взяли керівники Львівської області та міста, правоохоронних структур області, представники засобів масової інформації, керівники транспортної міліції, які раніше очолювали Управління.

З вітального слова розпочалося дійство, під час якого начальник Управління полковник міліції Володимир Дитюк привітав усіх присутніх з наступаючим святом – Днем міліції.

«Перебудова системи управління в органах внутрішніх справ, упровадження міжнародних стандартів у кримінально-процесуальну діяльність, підвищення персональної відповідальності кожного співробітника міліції ознаменували рік, що минає. Саме на це спрямовані практичні кроки керівництва держави та Міністра внутрішніх справ України Віталія Захарченко.

Реформування правоохоронних органів, удосконалення форм і методів діяльності відбувається з врахування європейського досвіду» - зазначив начальник Управління МВС України на Львівській залізниці полковник міліції Володимир Дитюк.

Діяльність міліції нерозривно зв’язана з народом. Найвищою оцінкою діяльності правоохоронців є довіра людей. Нерозривний зв'язок з Львівською обласною державною адміністрацією, яка координує діяльність органів внутрішніх справ, мобілізує зусилля міліції на надання якісної соціально-сервісної допомоги людям визначає пріоритети діяльності транспортної міліції.

Водночас тісна співпраця з Львівською обласною та Львівською міською радами дала можливість ефективно вирішувати питання матеріально-технічного забезпечення оперативно-службової діяльності.

Охорона громадський порядку та громадської безпеки на об’єктах пасажирської та вантажної інфраструктури магістралі, безпека руху поїздів, збереження вантажів є пріоритетами у діяльності транспортної міліції, які не можливо реалізувати без конструктивної співпраці з адміністрацією та трудовими колективами Львівської залізниці, підприємствами залізничного транспорту.

Забезпечення законність і правопорядок, захист прав і свобод громадян здійснюється у взаємодії з органами суду, прокуратури, служби безпеки, митниці, територіальної та податкової міліції, прикордонної та пенітенціарної служб, внутрішніх військ МВС України, підрозділів Міністерств із надзвичайних ситуацій та оборони України.

До привітань з нагоди святкування Дня міліції також долучилися заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Михайло Янковський, голова постійної комісії з питань законності, дотримання прав людини та військових проблем Львівської обласної ради Василь Пісний, керуючий у справами виконавчого комітету Львівської міської ради Марта Литвинюк, начальник Державного територіально-галузевого об’єднання «Львівська залізниця» Богдан Піх та керівники силових відомств Львівщини.

Внесок співробітників транспортної міліції у забезпечення правопорядку та боротьбу зі злочинністю відмічено Верховною Радою України, Львівською обласною державною адміністрацією, Львівською обласною радою, Львівським міським головою, Державним територіально-галузевим об’єднанням «Львівська залізниця», начальником Управління МВС України на Львівській залізниці.

Розпорядженням керівника Апарату Верховної Ради України за вагомий внесок у зміцнення законності та правопорядку, умілу організацію роботи, зразкове виконання службових обов’язків, при виявлені при цьому ініціативи, самовідданості, високого професіоналізму нагороджено начальника слідчої частини слідчого відділу Управління МВС України на Львівської залізниці полковника міліції Василя Флейшера.

На Дошку пошани Міністерства внутрішніх справ України внесено старшого оперуповноваженого сектору боротьби з незаконного обігу наркотиків лінійного відділу на станції Львів УМВС України на Львівській залізниці майора міліції Степана Кільбасовича.

Міністр внутрішніх справ України генерал внутрішньої служби України Віталій Захарченко нагородив Почесними грамотами МВС України майора міліції Івана Логойду та капітанів міліції Олександра Родзіна і Богдана Кисляка.

Приємним є те, що список нагороджених працівників був великим.

На завершення урочистостей відбувся святковий концерт за участю провідних артистів Львівщини.

Підрозділ зв’язків із громадськістю

УМВС України на Львівській залізниці
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На наступному засіданні ...
Наступна новина: Чернігівські депутати ...

КОМЕНТАРІ