Чернігівські депутати готуються до бюджетної сесії

Чернігівські депутати готуються до бюджетної сесії

20.12.12 07:37 0 1037
Прийняття міського бюджету на наступний рік має стати центральним питанням завершальної сесії 2012 року. Про це йшлося на засіданні координаційного комітету Чернігівської міської ради, проведеного на чолі з міським головою Олександром Соколовим.

Особливу увагу міський голова звернув на прийняття нових восьми цільових програм та внесення змін до однієї діючої. «Ці програми мають знайти своє відображення у міському бюджеті наступного року», - сказав О. Соколов. Він також висловив сподівання, що ті програми, які діють у комунальній сфері міста, будуть фінансово забезпечені й надалі.

Пленарне засідання двадцять восьмої сесії Чернігівської міської ради шостого скликання відбудеться 26 грудня 2012 року о 10 годині в залі засідань міської ради (м. Чернігів, вул. Магістратська,7). До порядку денного включено понад 30 питань, підготовлених структурними підрозділами міської ради.

О. Соколов звернувся до депутатів із переконливим проханням ретельно попрацювати у профільних комісіях, аби саме засідання сесії пройшло конструктивно й плідно.

Про це повідомили у відділі зв’язків з громадськістю Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Львівщина: На дорогах ...

КОМЕНТАРІ