На Тернопільщині посадять чоловіка, який перерізав горло пенсіонерці

На Тернопільщині посадять чоловіка, який перерізав горло пенсіонерці

20.12.12 08:07 0 1378
На Тернопільщині вирок суду вислухав 25-річний  мешканець одного із сіл Козівського району. Його обвинувачували за пунктом 6 частини 2 статті 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство з корисливих мотивів. За пляшку горілки та сотню гривень чоловік позбавив життя 79-річну пенсіонерку.

Трагедія сталася у квітні цього року в одному із сіл Козівського району. Повідомлення про злочин надійшло до чергової частини районного відділу внутрішніх справ від місцевого жителя. Чоловік повідомив, що виявив мертвою стареньку сусідку. Слідчо-оперативні групи  райвідділу та обласного  управління внутрішніх справ  виїхали на місце події.

Як розповів  заступник начальника відділу слідчого управління обласної міліції Ігор Усик, тіло загиблої міліціонери знайшли у будинку. Навіть без експертизи було зрозуміло – жінка померла від різаної рани горла та великої крововтрати. Дивним було, що свого вбивцю пенсіонерка пустила до помешкання, бо слідів злому дверей оперативники не виявили. Місцеві жителі в один голос твердили: бабуся була надто обачною і безпечною, хату зачиняла навіть вдень, нікого чужого й на поріг не пускала. Отже, лиходія треба було шукати серед тих, кого добре знала загибла.

Припущення згодом підтвердилися. До жорстокого злочину причетним виявився односельчанин. 25-річний молодий чоловік ніде не працював, уже був судимий за майнові злочини.

Як встановило слідство, того фатального дня  сусід прийшов до старенької позичити гроші. Та бабуся відмовила. Молодик вхопив зі столу ніж і накинувся на стареньку. Вбивця обшукав жінку. Знайшов сто двадцять гривень, а з серванту витягнув пляшку горілки.

Суд визнав підсудного винним у скоєнні навмисного вбивства, позбавивши волі на чотирнадцять років.

Сектор зв’язків з громадськістю

УМВС України в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі третій і ...
Наступна новина: Затримали чоловіка, який ...

КОМЕНТАРІ