У Києві затримано підозрюваного у зґвалтуванні та розбої

У Києві затримано підозрюваного у зґвалтуванні та розбої

20.12.12 08:15 0 1161
До чергової частини Дарницького районного управління в місті Києві звернулась 22-річна мешканка Київської області, яка повідомила про те, що її півгодини тому під погрозою ножа зґвалтували і пограбували.

Негайно оперативним черговим районного управління на місце скоєння злочину було направлено слідчо-оперативну групу та проінформовано про злочин наряди, які несли службу по охороні громадського порядку на території Дарницького району м. Києва.

На місці було з’ясовано, що дівчина працювала в одному з місцевих кафе та, закінчивши роботу близько 20 години, поверталася додому. За декілька метрів від зупинки громадського транспорту її схопив за горло чолов’яга та почав душити. Приставивши до шиї ножа та погрожуючи фізичною розправою, наказав мовчати і потяг бідолашну до лісосмуги. Там молодик почав вимагати від дівчини інтиму. Незважаючи на шалений спротив, домігся свого. Потім забрав у неї гроші, мобільний телефон та зник у невідомому напрямку. Згодом, отямившись, з останніх сил постраждала дісталася до найближчого населеного пункту та зателефонувала до міліції.

Завдяки оперативно-розшуковим заходам та вміло проведеній операції працівниками ОПВ УКР ГУМВС України в місті Києві спільно з працівниками відділу карного розшуку Дарницького райуправління було затримано 26-річного мешканця Одеської області, раніше судимого за аналогічні злочини. До речі, у травні 2012 року він звільнився з місць позбавлення волі, але знову став на злочинний шлях. У скоєнні даного злочину зізнався, ніж та відібраний в жертви мобільний телефон в нього вилучено. Зараз затриманий перевіряється на причетність до аналогічних злочинів, скоєних на території Києва.

Дарницьким райуправлінням міліції відомості про кримінальне правопорушення згідно частини 1 статті 187 (розбій) та частини 1 статті 153 (насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом) Кримінального кодексу України внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, розпочато слідство.

ВЗГ ГУМВС України

в місті Києві
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Затримали чоловіка, який ...
Наступна новина: Українські правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ