На Тернопільщині водіям, які потрапили у снігові затори, міліція допомагає вибиратися (Фото)

На Тернопільщині водіям, які потрапили у снігові затори, міліція допомагає вибиратися (Фото)

20.12.12 08:25 0 1311
На Тернопільщині за два дні випала двомісячна норма снігу. Через інтенсивні опади та посилений вітер на трасах утворилися автомобільні затори. Зважаючи на погодні умови,  працівники ДАІ застерігають водіїв від поїздок, скеровуючи транспортні потоки на розчищені дороги. Тим, хто все-таки потрапив у сніговий полон, міліціонери спільно з комунальниками,  працівниками МНС та військовими надають допомогу.

Співробітники Державтоінспекції області працюють у посиленому режимі. Головне для правоохоронців не допустити автопригод та забезпечити пропускний режим автотранспорту на ускладнених ділянках руху.

Ситуація на автошляхах Тернопільщини, як запевняють в обласній ДАІ, порівняно з вчорашнім днем, покращилася. Завдяки злагодженій роботі всіх екстрених служб вдалося ліквідувати більшість заторів та відновити рух.

– Забезпечено проїзд транспорту до райцентру Підволочиськ. Відновлено рух на ділянці дороги до Кременця. Транспортні засоби, які їдуть у напрямку Києва, можуть проїхати до Дубно Рівненської області, – розповів начальник сектору профілактичної роботи управління ДАІ в області Микола Лецкалюк.- Залишається проблематичною дорога Тернопіль – Івано-Франківськ, зокрема у напрямку райцентру Бучач. У селах Хмелівка та Доброполе, де намети снігу сягають двох метрів, затор ліквідовують з допомогою військової техніки. Непрості умови для транспортних засобів на дорозі Тернопіль – Броди, засипана снігом Об’їзна у Тернополі, зокрема поблизу села Великий Глибочок. Залишаються складними для проїзду дороги Тернопіль – Ланівці, Біла Церква – Кременець. На деяких дорогах працівники ДАІ обмежують рух великовагового транспорту.   

Сектор зв’язків з громадськістю

УМВС України в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ