Івано-Франківщина: Вручили подарунки від Миколая дітям пільгових категорій у Тисменицькому районі

Івано-Франківщина: Вручили подарунки від Миколая дітям пільгових категорій у Тисменицькому районі

20.12.12 08:45 0 1385
836 солодких подарунків на суму 20749,32 гривень до Дня святого Миколая отримали діти із сімей пільгових категорій Тисменицького району: діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти з вадами розвитку та діти з кризових та багатодітних сімей, діти з сімей, які потерпіли внаслідок аварії на Чорнобильській АЕС, діти, батьки яких є учасниками бойових дій в Афганістані.

До них напередодні свята завітали працівники служби у справах дітей, відділу сім’ї, молоді та спорту Тисменицької райдержадміністрації, районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) у районі. Вони вручили діткам солодкі подарунки та передали вітання від районного керівництва. А дітям, які перебувають в інтернатних закладах та на вихованні у прийомних сім’ях, крім солодощів вручали ще й вітальні листівки з Днем святого Миколая від Президента України Віктора Януковича.

Щоб свято відчули усі діти у Тисменицькому районі, а милосердний святий не обійшов жодної оселі, подбала Тисменицька районна державна адміністрація, Тисменицька районна рада, керівники підприємств та підприємці, що не залишаються осторонь благодійних акцій та постійно підтримують добрі справи, що проводить влада у районі.

Висловлюємо щиру подяку: ТзОВ Фірма «Надія» (директор Мирослав Бойко), ВАТ «Хутрофірма «Тисмениця» (голова правління Іван Артемович), ТОВ «Аріон» (директор Михайло Дем’янів), ПП «Добробут ВВ» (керівник Василь Гладун), ТзОВ «Інтербуд ЛТД» (директор Мирослав Білецький), ПРАТ «Барва Промтара» (директор Петро Птуха), ПАТ «Тисменицягаз» (голова правління Любомир Довган), приватному підприємцю Рибаку А. А. та іншим керівникам установ, підприємств, організацій усіх форм власності, приватним підприємцям.

Працівники районної державної адміністрації, районних служб, які розвозили та вручали дарунки, зазначили, що неможливо словами передати те щастя та радість, які були на обличчі та в очах маленьких українців.

Атмосферу свята підкреслили й концертно-розважальні заходи, що відбулися у кожному населеному пункті.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Відкрито головну ялинку ...
Наступна новина: У Львові відкрили головну ...

КОМЕНТАРІ