В 5 районах Рівненщини вже розчистили дороги до всіх населених пунктів

В 5 районах Рівненщини вже розчистили дороги до всіх населених пунктів

20.12.12 08:38 0 1391
У Володимирецькому, Дубровицькому, Рівненському, Рокитнівському та Сарненському районах, вже вдалося забезпечити проїзд до усіх населених пунктів. Оперативно також спрацювали за останню добу у Костопільському районі, де від снігових заметів розчистили дороги до 19 населених пунктів, у Млинівському забезпечили проїзд до 18 сіл, Корецькому до 12, Гощанському – до 9, Демидівському – до 7 та Острозькому до 6 сіл, які через заметілі досі були непроїзними. Водночас дорожники й досі працюють у посиленому режимі. Так, очільникові області відзвітували, що дороги краю нині розчищають і посипають 262 одиниці техніки та 646 працівників. Вони одночасно працюють на дорогах державного значення, аби підтримувати магістралі в належному стані, а також ліквідовують метрові замети в районах, які найбільше потерпіли від стихії.

Також на території Рівненщини цілодобово діють більше трьох десятків пунктів обігріву. Там можуть нагодувати та забезпечити теплим одягом, запевнили Василя Берташа.

Нагадаємо, в області діє оперативний штаб, який координує роботу всіх служб, задіяних у ліквідації надзвичайних ситуацій. Такі ж штаби створені в усіх райцентрах і містах обласного значення.

Про це повідомили у Рівненській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 1)

КОМЕНТАРІ