У Тернополі стартувала акція «З відкритим серцем – до кожної дитини!»

У Тернополі стартувала акція «З відкритим серцем – до кожної дитини!»

20.12.12 10:01 0 1282
З нагоди Дня святого Миколая у Тернополі стартувала доброчинна акція «З відкритим серцем – до кожної дитини!». Її учасники – керівники обласних установ та організацій, органів влади, на деякий час стали помічниками цього Чудотворця, вирушивши у різні населені пункти, щоб передати святкові подарунки багатодітним родинам, сім’ям, що знаходяться у складних життєвих обставинах, вихованцям дитбудинків.

Святковий кортеж зібрався на Театральній площі Тернополя. Очолила його символічна карета св.Миколая, який поблагословив учасників та організаторів акції на добру справу.

До присутніх звернувся заступник голови облдержадміністрації Петро Гоч, який наголосив на особливості сьогоднішнього свята, яке є в першу чергу святом добра та милосердя.

«Сьогодні ми доставимо подарунки у різні куточки Тернопільщини. Переконаний, що вони стануть в нагоді тим, для кого ми їх приготували. Від імені голови облдержадміністрації Валентина Хоптяна щиро дякую усім хто долучився до цієї акції. В добу путь!», - сказав Петро Гоч.

Він також зазначив, що підбираючи подарунки враховувалися потреби тих родин та дітей, яким вони призначені. Це й побутова техніка, і оргтехніка, і спортивний інвентар, та, звичайно ж, солодощі, іграшки та одяг.

Акція відбувається під патронатом голови облдержадміністрації Валентина Хоптяна.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Подарунки отримала ...

КОМЕНТАРІ